Neved:
< Ali Antoie >
Kitiltás időpontja:
< 2025,09,13, >
Kitiltás időtartama:
< 1 hónap >
Admin neve, aki kitiltott:
< Thomas >
A kitiltás indoka:
< szereptévesztés >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< sziasztok ugy indult hogy elmegyünk rabolgatni és elindultunk határ fele de visszafordultunk mert nem hoztunk pár dolgot . Ugy odakeveredtünk ab-hoz és ránklőttek mi kiszálltunk mert lerobbant a kocsi és elővettük a fegyvert hogy megvédjük magunkat. Ezek után szembenéztünk 3 rendőrrel és lelőttük őket majd jött az admin hogy ez szereptévesztés meg ilyenek. Utánna az volt hogy kért tőlunk egy karakter történetet. Mi őszintén megmondtuk hogy csak előrp-nk van mert kari történetet még senki se kért tőllunk . Utánna kérte az előrp-t és megkérdeztem hogy azt hol találmon mert már régen csináltam. Ő erre azt mondta hogy ne nézz hülyének mert azt irtam hogy én már sokszor küldtem előrp-t ami igaz, de erre irtam hogy az már több hónapja volt és ezért kértem segítséget . Ő erre annyit írt hogy 'na jó" és kitiltott engem meg Mustafa Antoiét a haveromat 1 hónapra , Pedig mi normálisan elakartuk magyarázni hogy félreértés történt mert mi nem ab-ra jöttünk volna és erre az volt a vállasz hogy ne nézzük hülyének >
.png)