Ali Abdul Yusuf - Gerox

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Nemdohanzo

Újonc
2026. 03. 16.
5
0
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Ali Abdul Yusuf
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Gerox
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Bejailezett azzal az okkal hogy kérjek név váltást UCP-n, irtam egy reportot amire válaszolt is, de nem mondta el mi a baj a nevemmel csak annyit fujt hogy kérjek név váltást.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Én megirtem az a névváltást vagy elfogadjátok vagy nem, de ilyen admin minek van a szerveren aki nembir egy normális kérdésre válaszolni, ui: miden név váltásomat elutasitotta olyan indokkal hogy amugy több más embernek is olyan módon van a neve IG.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Szia! Először is azért tettelek jail-be, azzal az indokkal, hogy kérj névváltást UCP-n, mivel utánanéztem a nevednek. Mivel csak 1. szintű vagy, megnéztem pontosan, milyen név ez, és utánajártam. Kiderült, hogy az Ali Abdul Yusuf név egy jogász (barrister) és iszlám tudós nevéhez kötődik, aki az angol nyelvű Korán-fordításáról ismert. Várom a bíráló admin válaszát.

Hozzáteszem, azért nem fogadtam el a többi névváltásodat, mivel vagy majdnem ugyanezt a nevet írtad, vagy amit kértél UCP-n név rövidítést tartalmazott.

És nekem honnan kellett volna tudni hogy valami Iszlám jogász tudós mit tudom én micsoda, a név röviditésre vissza térve a többi player-nek rendben van a neve akinek Vezeték és keresztnév között van valami, név váltásokra meg nem ugyan azt kértem hanem mást a Yusufon kivül. Illetve nem értem az okát miért itt kellett elmondani mi a baj a nevemmel, de amugy meg akármilyen nevet beirok fix kifog rá adni valakit szoval nem értem.

Először is, utána kellett volna nézned, mielőtt regisztrálsz a szerverre onnan kellett volna tudnod. Másodszor, van olyan név, amire nem ad ki semmit, úgyhogy nézz utána, mielőtt nem egy ismert ember nevét adod meg.

Igazad van? Bárhol tudsz találni normális nevet, de, ahogy az előbb leírtam, nem fogok neked nevet keresgélni.

Mert mondtam nemtudsz egy olyan nevet irni amire nem dobna ki semmit. Szóval köszöntem, továbbiakban nem válaszolok, részemről lehet zárni.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Megnéztem az UCP-n kért névváltásokat, valamint a regisztrációkor megadott nevet is. Ahogy Gerox is írta, valóban egy ismert tudós nevét használtad, így a névváltás miatti jail jogos volt.

Ugyanakkor az ezt követő névválasztások közül már elfogadható lehetett volna valamelyik, illetve az admin részéről elvárható lett volna, hogy reportban pontosabban elmagyarázza, mi a probléma a nevekkel, ezzel megkönnyítve a megfelelő név kiválasztását, persze ez nem azt jelenti, hogy az admin találja ki számodra a karaktered nevét.

A panaszod részben jogos. Az adminisztrátort szóbeli figyelmeztetésben részesítem, és felhívom a figyelmét arra, hogy a jövőben empatikusabban járjon el a reportok kezelése során.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.