- 2025. 09. 21.
- 2
- 0
- LS karakter
- Alfred Marshall
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Helló, sziasztok! Gusztinak hívnak, de igazából a "játékok történetébe" úgy becéznek hogy Denyel. (Deni)
Account ID-d?
> 2052
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 3 151 (52 óra)
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Guszti a nevem, 18 éves vagyok és igazából az MTA történetemet kb. 10 évesen kezdtem el, mindenféle szerveren. Azóta sokat tapasztaltam, tanultam. Jelenleg középiskolába járok, ezen belül a pénzügy szakmának szentelem mindennapjaimat. Segítőkésznek, illetve igazságosnak mondanám magamat a tapasztaltak során. Iskola mellett nagyon szeretek játszani, illetve sportolni. Hű vagyok magamhoz, illetve az igazsághoz. Azért is jelentkezem Adminsegédnek, hogy más játékosoknak próbáljak segíteni, illetve megosztani velük azokat a dolgokat, amiket ők nem tudnak. Fontos nekem, hogy fejlődjek, ezért igyekszem odafigyelni magamra, akár ha edzésről, akár ha tanulásról van szó. Szeretek viccelődni és nevetni, mert szerintem az élet úgy sokkal jobb.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Az hogy segítse a szerveren lévő adminisztrátorokat, illetve a játékosokat, de viszont nincs teljes admin jogköre. Tehát összefogalmazva az, hogy segítse az olyan játékosok kérdésének a megválaszolását, amit ők nem tudnak. Ezen a kérdések akár szólhatnak a szabályzatról, játékmenetről. Fontos az is, hogy a szervernek a rendjét fenntartsa.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Egy adminsegéd nem csak a szabályokat ismeri, hanem példát mutat a játékosoknak, segíti a közösséget, illetve megbízható tagja az adminisztrátori csapatnak. Magamtól összefoglalva tehát, segítőkész illetve barátságos. Fontos hogy semmivel nem több a játékosoknál!
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Azért szeretnék adminsegéd lenni, mert szívesen segítek más játékosoknak, és fontos számomra, hogy a szerveren jó hangulat és rend legyen.
Szeretem, amikor egy közösség jól működik, és szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a játékosok szívesen játszanak itt.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Úgy gondolom, hogy alkalmas lennék az Adminsegédek csapatába, mert megbízható, segítőkész és türelmes vagyok. Szeretem a szervert és a közösséget, ezért szívesen dolgoznék azon, hogy a játékosok számára minél jobb élményt nyújtsunk. Szívesen tanulok és fejlődöm, nyitott vagyok a csapat többi tagjának visszajelzéseire, és igyekszem példát mutatni másoknak. Úgy gondolom, hogy a hozzáállásommal és a munkámmal értéket tudnék adni az Adminsegédek csapatának.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Iskola után általában 1-2 órát, este pedig további 2-3 órát tudok aktívan a szerveren tölteni, így naponta összesen 3-5 órát tudnék az adminsegédi feladatokra fordítani. Hétvégén és szünetekben akár még több időt is rá tudok szánni, ha szükség van rám.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Megmutatnám neki elsősorban a városházát, mivel itt tudja kiváltani az okmányait. Másod sorban pedig a kórházat, mivel ha baleset érinti a személyt, itt tudja magát ellátatni, illetve a jogosítvány megszerzésének a helyszínét. Harmadikként pedig az egyéb dolgokat, ezen belül: Vegyes boltok, benzinkutak, stb...
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozitív: Segítőkész, barátságos, türelmes. Negatívakhoz pedig a következőket sorolnám: Hirtelen haragú, önkritikus, maximalista.
.png)
.png)