Alexre való panasz.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 26.
26
9
LV Karakter
Calvin Gilbert
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Calvin Gilbert

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Alex

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Játékos szavainak semmibe vétele,Hanyag adminügyintézés.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Bizonyítékban minden látszódik köszönöm hogy végig olvastátok,további szép napot/estét.(nem volt nálam kábítószer és gyalog futottam oda nem kocsival.)

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Sziasztok ! az IC Jail-hez semmi közöm sincs. az hogy egy rendőr elrontotta vagy éppen adott hozzá azzal én nem tudok mit csinálni én ahogy írtam is neked ez IC ügy hogy téged miért rak be a rendőr nem szedlek ki érte. Amit tehettél volna ebben az esetben ahogy írtam is neked report-ban, tegyél az adott játékosra egy panaszt. az adott frakció pedig elintézi a sorsát ha tényleg valóban bizonyitani is tudod hogy az a vádpont ellened nem volt/nem történt meg. Sajnálom hogy úgy érezted semmibe veszem a szavadat. a lehetőséget leírtam hogyan járj el. illetve bizonyiték hiányában sem tudtam kezdeni az ügyeddel semmit várom a bíráló személy válaszát. köszönöm.

Sziasztok Alex szerintem tudtál volna vele legalább annyit kezdeni hogy elbeszélgetsz vele,vagy szerintem ez lett volna a helyedben a legjobb döntés. bizonyíték volt ahogy leírtam logban benne van hogy leállítottam a motort oda sétáltam és elővettem a fegyvert.Szerintem ez elég bizonyíték arra hogy nem kocsival mentem oda de ha így gondoltad legyen így, kábítószer birtoklásért is kaptam ahogy írtam neked és az sem volt nálam azt is egyszerűen megnézhetted volna mondok egy példát: megnézed a jelenlegi inventorym és megnézed hogy mit vettek el, gondolom a kokaint nem fogják nálam hagyni köszönöm előre is a döntést.

Megjöttem bírálattal!

@al3xhun30 Ha már nyitnak egy reportot akkor ne ennyivel zárd le hogy szia ic ügy! Inkább fejtsd ki neki és magyarázd el hogy mi miért van vagy mit miért kaphatott mert ez így kellő képpen hanyag ügyintézés még ha IC ügy is, tehát a jövőben így járj el!

@Calvin Gilbert A reportban tanusított stilusodon változtass mivel sok jóhoz nem vezet ha pedig valamiféle IC ügyintézéssel jelen esetben a rendvédelmi tag ügyintézésével nem értesz egyet akkor az adott frakció vezérkaránál tudsz panaszt tenni!

A panasz részben jogos Alex arra figyelj a jövőben amit leirtam.

• Kedvelés
Reactions: AlexLS
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.