Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Luiss-nak hívnak, és 19 éves vagyok.
Account ID-d?
>10262
Hány játszott perccel rendelkezel?
>4 867 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok! Attila vagyok, egészen kiskorom óta érdeklődöm az RP iránt. A számitógép nekem egyfajta hobbi, ebben érzem magam otthon. 19 éves vagyok, Egyetemet most kezdtem meg, nem rég érkeztem meg a közösségetekbe, azóta szerintem hasznos tagját alkotom, aki napi szinten aktiv, és segitőkész. Mivel a tanulmányaimból adódóan webdesign-al foglalkozom igy ennek köszönhetően, nagyon sokat vagyok gép közelben, ezen kivül boxolok versenyszinten. Barátságos és nyitott embernek tartom magam, aki szeret új dolgokat kipróbálni. Mindig örülök, ha új embereket ismerhetek meg, és közösen alkothatunk valami hasznosat.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd az adminok munkáját támogatja azzal, hogy segíti a játékosokat kérdésekben és problémákban, figyeli a szabályok betartását, kezeli az egyszerűbb helyzeteket és konfliktusokat, valamint a komolyabb ügyeket továbbítja az adminok felé, ezzel hozzájárulva a szerver rendezett és szabályt követő működéséhez.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, segitőkész és igazságos, mert nyugodtan kezeli a konfliktusokat, figyel a szabályokra, és mindig objektíven próbál dönteni. Emellett jó kommunikációs készsége van, tisztelettel beszél mindenkivel, és gyorsan reagál, ha valaki segítségre szorul. Fontos az is, hogy megbízható legyen, tudjon csapatban dolgozni az adminokkal, és mindig a szerver közösségének érdekeit tartsa szem előtt.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert szeretnék segíteni a közösségnek, felelősségteljes szerepet vállalni, és a problémákat gyorsan, korrekt módon kezelni. Emellett informatikával foglalkozom, így jól átlátom a technikai dolgokat, és hatékonyan tudok megoldásokat találni.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>A tanáromat tudom idézni azzal, hogy az fog érvényesülni, aki kimagaslóan jobb, türelmes és segítőkész vagyok, mindig nyugodtan kezelem a helyzeteket, és igyekszem igazságosan dönteni. Gyorsan tanulok, jól kommunikálok másokkal, és komolyan veszem a szabályok betartását.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> 6-7 óra, természetesen hétvégén a szám nő. 8-10-re.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Városháza - itt találkoznak a legtöbben, itt lehet információt szerezni, és gyorsan be lehet illeszkedni a közösségbe.
Munkák (CsabaEATS, horgászat, busz stb.) - Itt tekintheti meg hogy hogyan nyújt alap kereseti lehetőséget a szerver, innen fog tudni elkezdeni épitkezni.
Kórház - kezdő játékos számára szerintem a legfontosabb, itt fog találkozni először az RP-vel ha bármi problémája van a karakterének.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Pozitiv : türelmes, segítőkész és megbízható
negativ : néha túl alapos vagyok, hajlamos vagyok sokat gondolkodni egy problémán, és néha nehezen delegálok feladatokat