Alexandor D Santos -> Varga

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Alexandor D Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Varga
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen ügyintézés
Történt egy szerintem PD hergelés ( Déli szerelőben kiszálltak nagy kaliberrel úgy hogy 2-3 Rendvédelmis tag állt ott

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/zPL4

Megjegyzés:

Puszi a bírálónak [Ha ez nem lesz jogos akkor semmi]

Heló.
Belevonnám @szakacs személyét, mivel ő is ott volt, illetve részese volt az egész dolognak, ő ezt jobban el tudja mondani, illetve van clippje is az egészről, a logomat pedig elküldöm dennis-nek privátban.

Több dolgot nem tudok hozzáfűzni, majd szakacs.
Várom a bírálatot.
További szép napot.

Sziasztok. Az egész úgy kezdődött, hogy páran a frakciótársaimmal együtt elindultunk benzinkutat rabolni, viszont előtte autót szerettünk volna cserélni, ami a szerelőben volt.

[2025-08-18 17:27:31] [Output] : Erebos Angelidis mondja: Megyunk szerelo es akkor en felveszem kocsit

Egy kb 20 másodperces folyamatról beszélünk, amit ennyi idő alatt meg is oldottunk volna, ha a rendvédelem nem szeretne minket letartóztatni. Erre a mi reakciónk az a saját bőrünk mentése volt, amit úgy oldottunk meg, hogy hatástalanítottuk a rendvédelem tagjait, akik ott voltak.

A klippen hallatszódik az is, hogy a társunk dudál nekünk hogy haladjunk, menjünk onnan el minél hamarabb.
Semmiféle olyan szándékunk nem volt, hogy amiatt menjünk oda hogy feltétlenül daráljunk, vagy a rendvédelem figyelmét magunkra hívjuk, főleg nem egy kész előRP-vel.

Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: ese mario
Egy kérdés felmerült bennem, hiszen ez a panaszkönyv nem alakult volna ki ha ezeket a dolgokat akkor átgondoljátok.

Első kérdésem annyi lenne, ha láttátok hogy van ott rendvédelemi tag, nem is hanem három darab, miért nem vártatok vagy mentetek tovább, értem én hogy mindenről van előrp, de ez egy olyan dolog volt ami elkerülhető lett volna.

Ti sem se a rendvédelem nem tehet arról hogy ott szereltet, vagy ott hagy kocsit szerelőben, de ebben az esetben lehetett volna rá megoldást találni, így ezzel eltudták volna kerülni ezt a panaszkönyvet, és nem lett volna semmi gond.

Erre a kérdésre szeretnék elsősorban választ kapni, majd ha az megvan akkor jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Joseph és Jack.
ha láttátok hogy van ott rendvédelemi tag, nem is hanem három darab, miért nem vártatok vagy mentetek tovább
Nem én voltam a sofőr, nem is kommunikáltunk sehol, erre a kérdésedre én nem tudok választ adni. Nyílvánvalóan van több szerelőtelep is a szerveren, viszont azt a kérdésed hogy mi miért pont oda mentünk azt csak az az ember fogja tudni megválaszolni, aki vezetett.

Persze értem a te részed, de akik utaztak ti is figyelmeztettétek volna hogy haló van ott három rendvédelmi, ne ide menjünk mert gond lesz.

Sajnos, ilyen téren nem tettétek meg, így ezt a panaszt jogosan kaptátok.

Próbálok mindenkinek jó megoldást találni, amikor csak tudok, hiszen azért vagyunk hogy ne egyből a legrosszabb megoldás legyen.
Ebben a helyzetben akár hogy is nézem, ic egy olyan megoldást találtatok aminek a vége ez a panaszkönyv lett.

Varga része, ebben az esetben, rossz. Ezeket a kérdéseket te is feltehetted volna az adott illetőknek, és így ezt a panaszkönyvet elkerülhettük volna. De nem így tettél, nem gondolok rosszra, szerintem fáradt voltál már, így nem tudtál figyelni az ügyintézés során. Ezzel nem is lenne gond hiszen mindannyian emberek vagyunk, vannak határaink.

Panasz jogos, Varga keress fel discordon egy beszélgetésre, és legyen pótolva a jailok amik jártak volna az ügyintézés során. Gondolok itt, arra hogy elkerülhető lett volna a rendvédelmi tagok "hergelése" ha ic egy olyan gondolatmenet ment volna végbe, így sajnos a szabályzathoz tudunk csak nyúlni, és teljesen kimeríti a rendvédelmi tagok hergelését, még ha nem is direkt csináltátok, ezt már magatok között beszéljétek meg. Ki volt a hibás ki nem.

• Kedvelés
Reactions: Joseph és Jack.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.