Alexandor D Santos ->Sasa

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alexandor D Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Sasa
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Vizbe estem kocsival majd amikor jöttem ki nem láttam pontosan hogy mit tartanak rám egy lézert láttam személy szerint Nicolas Barrett játékostól aki egy sokkolot fogott rám a vizbe, amikor kijöttem viznől már fegyver volt a kezemben, amikor kiusztam tartottam egy tek-esre a fegyvert és egyből darálás alakult ki. Ezt a müveletet Sasa egy 90p-es adminjailel szankcionálta. Körözés se kéne legyen a kocsimon amit elmondtam Sasának. (mivel megahltam jeffersonba)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Előre is köszönöm a biráló admin válaszát

Hali!

A videón tisztán látszik a lényeg. A készitő szemögéből tökéletesen látszik hogy a sokkolós honvéd mögött van még egy ember minimum aki rád tartja (lézer látszik). Továbbá szintén a videó készitője tartotta rád a fegyvert, te ennek ellenére elővetted és lőni kezdtél. A te szemszögedről is direkt kértem videót, viszont abból semmi sem derült ki ami a szabálysértés ellenkezőjére utal.

Reflektálva a panaszkönyv azon részére hogy a körözésnek már deaktiválva kéne hogy legyen, a honvéd elmondta hogy nem a körözés miatt ment rád, hanem mert a műveleti területnél köröztél az autóddal. Ugyanakkor leirtam OOC hogy amennyiben már nem kéne szerepelnie a körözésnek és a rendőri fellépés mértéke meghalad egy sima igazoltatást, akkor ki kell hivni az admint, aki tisztázza ezt.

Nincs több mondanivalóm, várom a biráló admin döntését, szép napot!

Hali!

A videón tisztán látszik a lényeg. A készitő szemögéből tökéletesen látszik hogy a sokkolós honvéd mögött van még egy ember minimum aki rád tartja (lézer látszik). Továbbá szintén a videó készitője tartotta rád a fegyvert, te ennek ellenére elővetted és lőni kezdtél. A te szemszögedről is direkt kértem videót, viszont abból semmi sem derült ki ami a szabálysértés ellenkezőjére utal.

Reflektálva a panaszkönyv azon részére hogy a körözésnek már deaktiválva kéne hogy legyen, a honvéd elmondta hogy nem a körözés miatt ment rád, hanem mert a műveleti területnél köröztél az autóddal. Ugyanakkor leirtam OOC hogy amennyiben már nem kéne szerepelnie a körözésnek és a rendőri fellépés mértéke meghalad egy sima igazoltatást, akkor ki kell hivni az admint, aki tisztázza ezt.

Nincs több mondanivalóm, várom a biráló admin döntését, szép napot!
A mögötte állóról gondolom semmilyen bizonyitékoz nem kaptál csak gondoltad fegyver ami lehet sokkoló is, illetve a videon amikor elkedztem lőni nem tartotta rám az ember a fegyvert. ez jol látszik a célkeresztből is.

A mögötte állóról gondolom semmilyen bizonyitékoz nem kaptál csak gondoltad fegyver ami lehet sokkoló is, illetve a videon amikor elkedztem lőni nem tartotta rám az ember a fegyvert. ez jol látszik a célkeresztből is.
A második lézerre csak most figyeltem fel, ahogy az ügynél is irtam 1v1-ben is van PG szóval tárgytalan.

De akkor visszakérdeznék. Állitásod szerint te nem láttál senkit és semmit a vizből ami elég kétséges tekintve hogy egy ilyen helyzetnél nyilván a partra nézel hogy hát vajon mennyi PD-s is van rajtad. De ettől eltekintve is kettő lézer volt rajtad amit nem hinném hogy nem vettél észre, viszont te ezt irtad hogy csak akkor vetted őket észre amikor már lőttél. Részemről továbbra is egyértelmű PG.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Videót megnéztem többször is, minimum ketten de a lézer alapján 3-an tartják rád a fegyvert, te pedig kijöttél a vízből és elkezdtél darálni rájuk, ami pg. Legközelebb győződj meg arról hogy mi a történés a parton és hogy hányan fogják rád a fegyvert.
Panasz jogtalan. Zárom

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.