Alexandor D Santos -> Norby

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alexandor D Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elvitte a kocsit amikor lelőttük.
Amikor lelőttem asegit-tel felszedte magát majd a kocsijával egyből elment ezzel hártáltatva a mi rp-nket mivel az ő kocsijával szerettünk volna elmenni amikor kilőtték a másik kocsink kerekét
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

a bizonyiték magáért beszél

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
  • Haha
Reactions: Pierdone és Vajdaa
Sziasztok!

Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Abban a pillanatban, amikor lelettem lőve, nem láttam, hogy szükségetek lenne a kocsira.
Abszolút nem volt hátráltató szándékom, én azt csináltam amit minden halálom után szoktam.
Te is voltál adminisztrátor, tudomásod van róla, hogy elérhető nekünk ez a parancs, és, hogy a használata megengedett elhalálozás esetén.

Én úgy gondolom, ha annyira igényelte a roleplay a szolgálati járművem, akkor Luci a tudomásomra hozhatta volna, az adminisztrátoroknak fenntartott csevegőn, hogy ne vigyem el, mivel nem voltam messze. Ezesetben természetesen visszavittem volna a járművet és elnézést kértem volna.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Roy
Sziasztok!

Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Abban a pillanatban, amikor lelettem lőve, nem láttam, hogy szükségetek lenne a kocsira.
Abszolút nem volt hátráltató szándékom, én azt csináltam amit minden halálom után szoktam.
Te is voltál adminisztrátor, tudomásod van róla, hogy elérhető nekünk ez a parancs, és, hogy a használata megengedett elhalálozás esetén.

Én úgy gondolom, ha annyira igényelte a roleplay a szolgálati járművem, akkor Luci a tudomásomra hozhatta volna, az adminisztrátoroknak fenntartott csevegőn, hogy ne vigyem el, mivel nem voltam messze. Ezesetben természetesen visszavittem volna a járművet és elnézést kértem volna.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.
Aktiv lövöldözés közben sem Luci sem én nemtudok neked irni hogy a kocsit ott kéne hagynod.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Mivel nem volt konkrét szándék a jármű használatának részetekről így Norby nem tudhatta, hogy szükségetek van az autóra ennek következtében alakult ki ez a helyzet.
Norby részéről nem történt hiba legközelebb konkrét szándékkal jelezzétek az autó használatát

Norbyval discordon elbeszélgetek de következmények nélkül zárom a panaszt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.