Alexandor D Santos -> Norby

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Trombitas

Barangoló
2025. 05. 18.
121
59
LS karakter
Paacen Santos
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alexandor D Santos
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő reportkezelés, helytelen birálat, saját frakciójának a javára reportozik.
SF gyárba menekültünk a frakcióval majd amikor bejöttek a honvédek az egyik emberen egy perces halálangyal volt, kihivtuk rá az admint akkor Norby egy olyat nyögött a reportba hogy másik rp-ben halt meg és le is zárta. Nem tudom hogyan jön egy perces halálangyallal egyből gyárba ha jól tudom 2-3 percet minimum kell várni kettő akció között nekik is.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Szerintem ez egyáltalan nem megfelelő stilus

Sziasztoooook! Panaszt en fogok biralni, várom norby válaszát!

• Kedvelés
Reactions: Gato
Sziasztok!

Tudomásom alatt volt, hogy a srác nem ebben az rp szituációban halt meg, ezért jártam el így a report felületen.

Ahhoz, hogy a saját frakcióm javára reportozok, annyit tudok hozzáfűni, hogy akárkivel megcsináltam volna ezt, ha tudok minden szükséges információt, nem időzök fölöslegesen. A frakcióm tagja a srác, gondolom nem meglepő, hogy közben discordon tartózkodott velem és tisztában voltam, hogy meghalt előtte egy másik rp-n.

Az a része, hogy 2-3 percet kell várni a rendvédelemnek két akció között megvna értve. ha valóban probléma ez a része, akkor elfogadom.
Azt gondoltam, ha nem abban az rp-ben halt meg, és tudja is bizonyítani, akkor nem lesz belőle félreértés.

Szükség esetén tudok mellékelni logot a bíráló adminisztrátornak, hogy egy másik frakció általi rabláson halt meg az érintett személy.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Tudomásom alatt volt, hogy a srác nem ebben az rp szituációban halt meg, ezért jártam el így a report felületen.

Ahhoz, hogy a saját frakcióm javára reportozok, annyit tudok hozzáfűni, hogy akárkivel megcsináltam volna ezt, ha tudok minden szükséges információt, nem időzök fölöslegesen. A frakcióm tagja a srác, gondolom nem meglepő, hogy közben discordon tartózkodott velem és tisztában voltam, hogy meghalt előtte egy másik rp-n.

Az a része, hogy 2-3 percet kell várni a rendvédelemnek két akció között megvna értve. ha valóban probléma ez a része, akkor elfogadom.
Azt gondoltam, ha nem abban az rp-ben halt meg, és tudja is bizonyítani, akkor nem lesz belőle félreértés.

Szükség esetén tudok mellékelni logot a bíráló adminisztrátornak, hogy egy másik frakció általi rabláson halt meg az érintett személy.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.
Ha másik akción halt meg hogyan ért oda és be az interiorba 1perc alatt?
Kocsival és helivel is szinte lehetetlen

• Kedvelés
Reactions: Hoobu és Marcell
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Az hogy nem egy rpbe halt meg és ment vissza azt le is tisztáznám hogy külön rpbe halt meg, ezzel nincs gond.
Viszont, hogy 1 perces halálangyallal be ment már a következő akcióra jelen esetben egy gyárba hatolás azzal már igen van gond. Természetesen meg kell várnia azt hogy egy bizonyos idő elteljen. Ahogy ezt kezelte az admin abban hibázott.
Panasz részben jogos, norby keress fel a mai nap folyamán.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.