- 2024. 08. 23.
- 8
- 0
- LS karakter
- Alexander Vaszilij
- LV Karakter
- Santiago Yamal
OOC Információk
1. Discord neved: hugo129__2. Hogyan szólíthatunk? Hugo3. Hány éves vagy? 154. Játtszott perceid száma? 13525. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál?
7. Mesélj magadról pár mondatban. Balázs vagyok, 15 éves. 9. osztályba járok, autószerelést tanulok jelenleg. Szabadidőmben szeretek játszani, főleg RP-zni, illetve a barátaimmal lenni. Sportolni is szeretek nagyon, jelenleg 2 éve boxolok, előtte pedig fociztam.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív tulajdonságaim: Higgadt,együttmüködő,megbízható. Negatív tulajdonságok: Lusta,tulgondolom a dolgokat néha,Bolond
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Alexander Vaszilij2. Születési helye, ideje: 2002.07.213. Legmagasabb iskolai végzettsége: Diploma.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? A betanulási időszakot követően, a rám bízott feladatokat fegyelmezetten és szabályszerűen ellátva.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Szabályosan megállítanám a járművet, bemutatkoznék, ismertetném az ellenőrzés okát, majd udvariasan és határozottan elvégezném az iratok ellenőrzését, végül tájékoztatnám a sofőrt.8. Mi maga a rendőrség? : A rendőrség a társadalom biztonságáért felel.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A Közvetlen felettes: akitől közvetlenül utasításokat kapsz, a napi munkádat irányítja. Feljebb való: bárki, aki rangban magasabb nálad, akár nem is a közvetlen főnököd.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A Btk keretei között mérlegelném a szabálysértés súlyát, az elkövetés körülményeit, az együttműködést, valamint az előéletet , mint súlyosbító tényezőt.11. Meséljen magáról pár mondatban. Alexander Vaszilij vagyok, 23 éves. Oroszországból származom. 19 éves koromban költöztem ide, Los Santosba. Legnagyobb iskolai végzettségem egy diploma, rendészeti szakon. Négy évig futárként dolgoztam. Most pedig a rendőrségnél szeretnék dolgozni és védeni a hazát.Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsődlegesen fedezékbe húzódom és biztosítom az egységem biztonságát,és azonnal jelzem.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Értesítem a tulajdonost a talált tárgyakról, majd azokat lefoglalom. Kikérdezem meg stb... Utána meg Az illetőt előállítom.