- 2025. 03. 21.
- 4
- 0
- LS karakter
- Alexander D Mendez
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 17 életév.2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Alex vagyok, 17 éves. Jelenleg programozónak tanulok, ebből kifolyólag sokat vagyok a számítógépnél. Az MTA “karrierem” 2017-ben kezdtem a SeeMTA V2 szerverén, ez idő alatt volt lehetőségem sok frakciót vezetni, illetve sok frakcióban tevékenykedni különböző szervereken, illetve nagy roleplay tapasztalatot szerezni. Ebből kifolyólag merek megpróbálkozni azzal, hogy ilyen kevés játszott perccel is a TEK tagja legyek.
3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azt gondolom hogy elég tapasztalattal rendelkezem rendvédelmi téren. Én mindig is a rendvédelmi RP-t preferáltam minden szerveren. Úgy gondolom hogy ha más szerveren meg tudtam állni a helyem, akkor ezzel itt sem lesz gond.4. Mióta játszol a szerveren? Most kezdtem ezt a szervert, nem hiszem hogy ez gond számomra.4.1 Játszott perceid száma: 600, ez a napokban sokat fog változni.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Mivel eddig intenzíven nem játszottam, de amennyiben a frakció tagja leszek akkor a napi 4 - 5 óra teljesíthető hétköznap, hétvégén akár több is, természetesen nekem is van életem, van amikor ezt nem tudom teljesíteni.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Mivel ahogy említettem engem mindig is a rendvédelmi RP jobban vonzott mint akármi más. Legfőképpen mindig is a TEK-et, illetve az NNI-t kedveltem a legjobban.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) A szerveren eddig nem voltam rendvédelmi frakció tagja, más szervereken voltam, erről bizonyítékokat is tudok mutatni amennyiben szükséges, csak hogy lássátok, hogy nem a levegőbe beszélek.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Az én karakterem általában mindig egy olyan ember aki kellő komolysággal végzi a munkáját. Azon karakterek közé tartoznék akik szigorúak, nem viccelik el a rá bízott dolgukat. A megfelelő komolyság mellé megvan a megfelelő humorérzék is természetesen. A karakterem vezetése közben mindig megpróbálnám kihozni a lehető legtöbbet egy adott szituációból.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Véleményem szerint a TEK feladata eltér a többi rendvédelmi szerv feladataitól, a TEK-re úgymond a "komolyabb" feladatok tartoznak. Ez alatt értem a rablások levezénylését, terrorcselekmények megakadályozását, védett szémélyek védelmét biztosítani. Esetleges túszejtéseket levezényelni, minden olyan dolog ami komolyabb rendvédelmi szaktudást igényel az a TEK-re tartozik.Általános adatok
1. Teljes neve: Alexander D Mendez2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 2000.05.02.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedülálló7. Foglalkozása: FavágóElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Piebald Street 71.11. Telefonszáma: +38-76-063-6997Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Lincoln Elementary School (Általános iskola)
- Silver Creek High School (Középiskola - Rendőrjárőr)
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Hudson State University ( Főiskola - Rendőrtiszti)
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[x] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[x] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[x] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[x] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[x] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[x] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[x] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol, Német
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[x] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2025.11.24.
Alexander D Mendez
Alexander D Mendez