- 2025. 07. 12.
- 41
- 16
- LS karakter
- Rodrygo B. Vieira
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: david.gergely972. Hogyan szólíthatunk? Gergőnek hívnak3. Hány éves vagy? 28 éves vagyok.4. Játtszott perceid száma? 12005. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Ezen a szerveren még nem, máshol már voltam.7. Mesélj magadról pár mondatban. Gergőnek hívnak, 28 éves vagyok. A való életben is rendőrként dolgozok Budapesten, Körülbelül 14 éve játszom RP szervereken, az MTA-n körülbelül 2-3 éve.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Segítőkész, kitartó, becsületes, lelkiismeretes. Negatívum: néha hirtelen haragú, néha makacs vagyok.Általános adatok
1. Teljes neve: Alexander Coleman2. Születési helye, ideje: Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola4. Büntetett előéletű? 2 db helyszíni bírságot kaptam, egyébként büntetlen előéletű vagyok.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Jelen pillanatban erre még nem tudok választ adni, terveim szerint közrendvédelmi osztályon maradok, mivel számomra az az igazi rendőri munka.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban még nem, máshol már dolgoztam.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először felszólítom a célszemélyt akit igazoltatni szeretnék, hogy húzódjon félre és állítsa le a motort. Ezt követően bemutatkozom, ismertetem jelvényszámom és elmondom az intézkedés célját, hogy miért vontam intézkedés alá. Elkérem személyes iratait, valamint a gépjármű iratait, amelyet ellenörzök. Amennyiben nem körözik sem a személyt, sem a gépjárművet abban az esetben ellenőrzöm a gépjármű kötelező tartalmi elemeit (kötszer, EÜ doboz.) majd a továbbiakban úgy járok el, ahogyan az intézkedés megkívánja. Például, ha csak rutin ellenőrzés miatt állítottam meg, és minden rendben volt abban az esetben tovább engedem, amennyiben valamit elkövetett bírsággal szankionálom.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy állami szerv, amelynek fő feladata a közrend és közbiztonság fenntartása, a bűncselekmények megelőzése, felderítése, valamint a törvények betartatásának biztosítása. A rendőrség tagjai, a rendőrök, jogosultak intézkedni különböző helyzetekben – például igazoltatni, elfogni gyanúsítottakat, forgalmat irányítani vagy beavatkozni veszélyhelyzetekben.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettesem adja számomra a munkát, mondja meg, hogy éppen mit csináljak, és ellenőrzi azt. A feljebbvaló, magasabb rendfokozatban, vagy beosztásban van nálam, azonban nem közvetlenül nekem ad ki parancsot. Ő az én közvetlen feletteseimet irányítja.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Mindenféleképpen az éppen aktuális BTK. szerint fogok eljárni.11. Meséljen magáról pár mondatban. Alexander Coleman vagyok, Los Santosban születtem 1997.01.18-án. A Los Santosi Általános iskola elvégzése után San Fierroban folytattam a tanulmányaimat a Rendészeti Főiskolán, ahol jó tanulmányi eredménnyel zártam a tanévet. Ezt követően visszaköltöztem Los Santosba ahol a Nemzeti Nyomozó Irodában kezdtem meg szolgálataimat, ahol 1 évet húztam le ((másik szerverem)), és ezt követően költöztem át Dawn Citybe, ahol jelenleg buszsofőrként dolgozok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben korábban nem tettem, abban az esetben azonnal erősítést hívok, és rádióban tájékoztatom a kollégákat, hogy tüzet nyitottak rám. Majd viszonozzuk a tüzet, és megpróbáljuk a gépkocsit likvidálni, hogy sikeresen el tudjuk fogni az elkövetőket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ellenőrzöm az előéletét, volt-e már kábítószerrel dolga, valamint, hogy van-e esetleg bérelt farmja ahol kábítószert termeszthetne. Amennyiben nincs egy figyelmeztetéssel elengedem, amennyiben van gyanú arra, hogy kábítószerrel foglalkozik abban az esetben bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt előállítom, és kihallgatás során megpróbáljuk kideríteni az igazságot. Amennyiben szükséges az NNI-t bevonjuk az intézkedésbe farm ellenőrzés céljából.
Utoljára szerkesztve:
.png)