Alexander Coleman jelentkezése a Dawn Game Helpdesk csapatába.

• Thread starter Thread starter Greg.
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 89
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Greg.

Újonc
2025. 07. 12.
41
16
LS karakter
Rodrygo B. Vieira
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Gergőnek hívnak, jelenleg 28 éves vagyok.
Account ID-d?
>Az account id-m 8798
Hány játszott perccel rendelkezel?
>Jelen pillanatban 2417 játszott perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Gergőnek hívnak, jelen pillanatban 28 éves vagyok. A való életben rendőként dolgozom budapesten. A szerverre 2025.07.11-én regisztráltam, azonban rp szervereken 14 évvel ezelőtt kezdtem el játszani. Annó a SA-MP-on üzemeltettem korábban szervert is, illetve voltam egy két szerveren admin is. Szabadidőmben szeretek utazni, világot látni, amennyiben a lehetőségeim adottak. Mindig is szerettem segíteni az embereknek, ezért is választottam a való életben a rendőr hivatást, és ezért szeretnék jelentkezni a Helpdesk csapatához, hogy segíthessek a kezdő playereknek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Segíteni a kezdő playereknek mindenben amiben csak tudnak, valamint az adminokat kicsit tehermentesíteni a playerek kérdéseiben, amiket mi is meg tudunk válaszolni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd segítőkész, megbízható, nem hirtelen haragú, és nem okoz gondot neki, ha egy játékosnak akár gyakran segítséget kell nyújtania.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék egy jó közösség tagja lenni, és szeretnék az embereknek segíteni legyen az kezdő, vagy nem kezdő játékos. Szeretném az adminokat tehermentesíteni amiben lehet, hogy ők azokkal a dolgokkal tudjanak rögtön foglalkozni, amihez a Helpdesk tagoknak nincs jogosultságuk, hogy a playerek azonnali segítséget kaphassanak minden területen.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Egy megbízható, korrekt embernek tartom magam, aki ha valamit elkezd, tiszta szívvel, teljes beleadással csinálja azt.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Ez sokszor a beosztásomtól is függ, szabadnapokon akár 5-6 órát is, vagy akár többet online tudok lenni, ha pedig dolgozom, akkor is egy 2-3 órát. Ezt akár teljes mértékben az adminsegéd feladatokra szánom.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Alap helyzetben, ha nem ismeri a szervert, valamint a mod-ot, akkor egy teljes körbevezetést kapna tőlem, hogy könnyebb legyen neki a szerver elkezdése. Ha csak három dolgot emelhetek ki, abban az esetben a Városházát, autóiskolát, kórházakat mutatnám meg neki, hiszen ezek a legfontosabb helyszínek szerintem egy kezdő játékosnak, hogy zökkenőmentes legyen a beilleszkedése a szerver vérkeringésébe.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitívumként említeném meg, hogy segítőkész, kedves, és higgadt ember vagyok, amit elkezdek szeretem teljes odaadással csinálni. Negatívumként azt tudnám mondani, hogy néha makacs, forrófejű vagyok, ha úgy érzem, hogy valamiben igazam van azért a végletekig képes vagyok kiállni. Továbbá a pozitívumaim, és negatívumaim közé is besorolnám az őszinteséget, ugyanis teljesen szókimondó ember vagyok, ami a szívemen az a számon.​

Utoljára szerkesztve:
Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadásra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

• Kedvelés
  • Imádom
Reactions: Balint123 és Greg.
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.