Alex Martinez Adminsegéd jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Domi :3

Újonc
2025. 10. 26.
14
6
LS karakter
Alex Martinez
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Dominik, 15éves vagyok.
Account ID-d?
9597
Hány játszott perccel rendelkezel?
40812
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok! Dominik-nak hivnak, 15 éves vagyok. Jelenleg szakközép iskolába járok és gépészetet tanulok.
Nagyon szeretek gépekkel, gépépitésel, és drónokkal foglalkozni. Az egyik fő hobbim az a játék. Nagyon szeretek MTA-zni, és a DawnMTA-n is kezdtem el.
Szeretek a barátaimmal lenni és velük együtt időt tölteni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Segiteni a kezdő/olyan játékosoknak akik valamit nem tudnak és a segitségedet kéri. Emellett oda figyelni az olyan játékosokra aki
szabályt sértenek és ezt jelenteni egy nagyobb szintű adminnak.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Kedves, nyugodt, segitőkész, barátságos. Ezek mind kellenek ahoz hogy tudj segiteni a játékosoknak.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretnék segiteni a bajba jutott játékosokon és a szerverről kiszűrni azokat a játékosokat aki szabályt sértenek.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Nagyon feszűlt helyzetekben is nyugodt tudok maradni, helyesen irok, mindig segitenék ahol csak tudok. Kedves és segitőkész vagyok.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Bármennyit amikor a szerveren fent vagyok és hetente kb 2500-3000percet töltök el a szerveren.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Elsőnek a város háza, mert itt tudja majd az okmányait kiválltani. Másodjára a korházat hogyha
sérülést szenved a játékos oda találjon és meggyogyitsa magát. Harmadjára a plázát mert ott mindent megtalál. Bank, ruha bolt, élelmiszer bolt stb..
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitiv: Nyugodt maradok feszűlt helyzetekben is, Megbizható vagyok bármikor lehet rám számitani és bármit rám lehet bizni, gyorsan reagálok a helyzetekre jó a probléma megoldó képességem
Negativ: Néha túl maximalista vagyok és túl sokat gondolkozom egy döntésen, Néha túl szigorúan kezelem a szabálysértéseket a rendfenttartás érdekében, Néha túl kritikus vagyok magammal szemben.​

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Levy.
Szia, a lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elfogadjuk ! Keress fel egy szóbeli meghallgatás végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.