- 2025. 06. 06.
- 4
- 0
- LS karakter
- Alex Kuoris
1. Discord neved: csokker_09262. Hogyan szólíthatunk? Ádám3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 23.721 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Sajnos nem volt még leheröségem rá.7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok! Ádám vagyok,14 éves én egy nagyon kedves és türelmes embernek vallom magam, de ez néha változhat is.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív:kedves,türelmes ember,segitőkész. Negatív: Sajnos a kedvesség néha változhat nálam. Néha szeretek az utolsó pillanatra hagyni sok dolgot, hamar fel tudom kapni a vizet.Általános adatok
<br>1. Teljes neve: Alex Kouris2. Születési helye, ideje: 1990.09.26. San Fiero3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Mester egyetemi diploma.4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy alap tiszti pozícióba!6. Szolgált már fegyveres szervnél? Sajnos nem de szeretnék.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felkapcsolom a villogot majd azzal együtt a szirénázó is, majd megaphone on keresztül szolnák:Kérem az elött ember haladó gépjármű haladjon le az útrol majd álltak le a gépjármű modorját! Ezután ha nem biztonságosan ált félre akkor szőlők neki, hogy vagy előre vagy kicsit beljebb álljon így is mennél biztonságosabbá tenni az igazoltatást! Majd el kérném az iratait és képét egy nevet le checkolo mindent, ha minden okés akkor meg kérem az urat/hölgyet hogy kérem nyissa fel a csomagtartót.majd le ellenörizném van e kötelező fel szerelése és nincs e semmi illegális dolog a csomagtartóba, minden rendben van akkor el köszönhetően majd tovább engedem a gépjárműt!8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy rendfenttartó szervezet Dawncity-ben a célja hogy minden biztonságban legyen és még védhe az ott lakókat a bűn megelőzése, leállitása, emberi jogok figyelembe vétele.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes lehet ki jelölt max 1-2 ranggal feljebb állo nálam, akár a partnerem is. A feljebb való az az aki jóval feljebb áll felettem.
<br>10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Minden közuti végzetségnek van minimum és maximális értéke tudtommal, és ha láttam hogy a személy többször kapott hasonló vagy egyező indok miatt birágot vagy büntetett akkor én mint rendörtiszt jogosan emelném meg a bírság összegét a maximum bírság határáig és nem felette. Pl:ha valaki el kapnak tizedik én forgalmi hiánya miatt majd tizenötödikként és huszadikán is akkor én biztos emelném vagy a maximális árat adná meg a birságnak.11. Meséljen magáról pár mondatban. Én becsületes nevem Alex Kouris én egy városban érkezem San Fieroból ahol születtem is, Anyám nagyon fiatal korában szült meg engemet 21 évesen, engemet már kis koromban olyan 10 éves korától nagyon érdekeltek az autók maga a fegyverek is, de nem akartam ezeket illegális dolgokra fel használni mindig inkább valami illegális dologra használtam volna, PL emberek meg mentésében vagy esetleg rendörséghez be jutni, nagyon nagy álmom volt emiatt is. Már 18 éves koromba meg volt a jogsitványom amire anyám nagyon büszke volt, mivel elsőre sikerült, szintén én is büszke voltam magamra de most nagyobb szintekre akarom ezt tornaszni!1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Első sorban szólók rádión hogy tüzet nyitottak de ekkor sem rájuk próbálunk könnyen hanem inkább a kerekekre, ha sikerül ki lőni mindegyik kereküket akkor szépen be Keritsük a tetteseket majd ha kell le sokkoljuk öket és el fogjuk őket.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Sajnos nem vagyok benne biztos hogy a BTK szerint ez illegális vagy sem, de biztosan rá kérdezték a jármű tulajdonsága hogy mégis ezek hogyan kerülnek ide, ha nem tudja vagy tagadja akkor lehetséges, hogy hazudik mivel senki nem tesz másnak a csomagtartóba illegális szereket, ha továbbra sem tudja előállitom ideiglenes ki halgatasra hogy pontosabb választ kapjunk, meg kérdezném a fekete sem től hogy ez szükséges lenne vagy sem.