Alessia---Blackx

• Thread starter Thread starter noell.
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 97
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

noell.

Újonc
2025. 06. 07.
19
16
LS karakter
Teresa Santini
LV Karakter
Gashi Camila
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Alessia Caruso
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Blackx
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Néhányan a frakiból ugy döntöttünk hogy tolunk egy ATM-et minden jól ment elkezdte fúrni a barátunk felénél van vagy lehet több amikor egyszercsak Blackx kiir egy RP Stop-ot odamegyünk mindenki összezavarodott.Odajött minden rendőr és kiderül hogy Blackx összekeverte az ID-t a LEVEL-el mert John barátunknak 3-as ID-je volt és tudni kell hogy 4-es LEVEL kell a frakihoz(John Cline 20-nál több level).Na és innen kezdődött a probléma megmondta az egységeknek hogy menjenek vissza a helyükre 5mp után RP folyt. kiirva,és már ott is volt kb 6 egység a fúrón mi segiteni akarunk de már minden oldalból mindenki mind az ötten összezavarodva és halottan a végén maradtunk(Kép is van hogy az admin bevallja hibáját,amit tisztelek de emiatt most IC Jailt ülök)Valamint a report végén megmondja hogy mennie kell és csakúgy lezárja az ügyet.Ha volt dolga elnézem de nem hinném hogy pont egy report közben lenne akkora dolga ha elfogadta mert ha van dolga akkor menjen a dolgára és ne fogadja el.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/5kztete7
Megjegyzés:

Szerintem egy adminnak nem kéne összetévesztenie az ID-t a LEVEL-el és zavar hogy egy ilyen hiba miatt ellet rontva egy izgalmas rp.Ha van valami más kérdés nem kell lezárni válaszolok.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
  • Imádom
Reactions: dominiik és lieurt
Támogatom a panaszkönyvet, igaz hogy rendvédelmis vagyok,de a helyükbe engem is nagyon felidegesített volna,hogy emiatt kellett abba hagyjanak egy ATM fúrást,mert a kedves admin az ID-jét nézte az embernek és nem a LVL-t. RP stop alatt is jöttek még rendvédelmisek,és mégtöbben lettünk. A tekesek amint ki lett írva az RP folyt,akkor már ki is szálltak,flash lett dobva és ennyi volt az akció. Szerintem ha az admin nem hibázik akkor már az ATM-et rég kifúrták volna.

ezzekkel a szavakkal teljes mértékben eggyet értek,jogos a panasz.

Halo! Valóban elnéztem az id-t és a levelet az tény, szerintem ez egy normális, és emberi dolog. Illetve arréb lettek küldve a rendvédelmisek, viszont azután lettetek lelőve amikor már kiirtam az rp folytot, innentől kezdve ez vélemény szerint már teljesen ic ügy, való igaz hogy hamar le lettetek lelőve, de ezek után nem fogok senkit felszedni ugy hogy megvolt halva vagy 10 pd-s meg ti vagy 7en én elhiszem hogy unfairnek érzitek, viszont admin szemszögből így tartottam helyesnek.

Támogatom a panaszkönyvet, igaz hogy rendvédelmis vagyok,de a helyükbe engem is nagyon felidegesített volna,hogy emiatt kellett abba hagyjanak egy ATM fúrást,mert a kedves admin az ID-jét nézte az embernek és nem a LVL-t. RP stop alatt is jöttek még rendvédelmisek,és mégtöbben lettünk. A tekesek amint ki lett írva az RP folyt,akkor már ki is szálltak,flash lett dobva és ennyi volt az akció. Szerintem ha az admin nem hibázik akkor már az ATM-et rég kifúrták volna.
Illetve azt továbbra is tartom hogy nem furták volna ki ugyanis 60%-nál állítottam még az rp-t, és már ott voltak a pd-sek kb 3-4 autóval

Halo! Valóban elnéztem az id-t és a levelet az tény, szerintem ez egy normális, és emberi dolog. Illetve arréb lettek küldve a rendvédelmisek, viszont azután lettetek lelőve amikor már kiirtam az rp folytot, innentől kezdve ez vélemény szerint már teljesen ic ügy, való igaz hogy hamar le lettetek lelőve, de ezek után nem fogok senkit felszedni ugy hogy megvolt halva vagy 10 pd-s meg ti vagy 7en én elhiszem hogy unfairnek érzitek, viszont admin szemszögből így tartottam helyesnek.
hát nem nagyon lettek arább küldve,pár elment,pár meg 2 centire ment el.

Illetve annyit még hozzátennék hogy dolgom volt, le is léptem egyből miután lezártam a reportot, szerintem ott is világosan elmondtam az álláspontomat.

Az Rp stop alatt még vagy 3 egyszég szerintem legalább eljött LS-ből és saját szememmel láttam legalább 20 rendőr volt és mi 5en voltunk.Ezzel teljes mértékben egyet értek hogy hibázni emberi dolog de most 70 percen át ülhetem a jailt e hiba miatt nem az a bajom hogy ülöm hanem mert nem tudom most élvezni a játok egy teljes orán át

Megjöttem a bírálattal, ha jól értelmezem az egészet akkor az RP stop teljesmértékben fölösleges volt, szimplán az adminisztrátor figyelmetlensége okozta az egészet. Ezt az egészet már visszapörgetni nem tudjuk az adminisztrátor beismerte hibáját.
@Blackx Legközelebb legyél figyelmesebb, inkább kétszer gondold át hogy mit cselekszel hogy még véletlenül se legyen haszonló galiba. A panaszt egyéb következmények nélkül zárom!

• Kedvelés
Reactions: Blackx
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.