Aleksei Vornik-Márk

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

martonos

Újonc
2025. 06. 01.
50
23
LS karakter
Aleksei Vornik

uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Aleksei Vornik
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Márk
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának elmúlasztása,hanyag ügyintézés
Nem voltam fent a szerveren az ügy közben,ennek ellenére Márk jailbe rakott,reggel csak felléptem és jailben voltam,miközben pk-ra kellett volna tennie engem a játékosnak
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
nem logol valamiért a dawn,azt az admin megtudja mutatni az ügyintézést,amiben egyáltalán nem vettem részt,vagy a reportot
Megjegyzés:

Előre is köszönöm!

Hello, a bizonyítékok alapján egy teljesen jogos NONRP szankciót osztottam ki, az offline jail arra lett kitalálva, hogy így is lehetőségünk legyen szankciót kiosztani. Az esetek 90% amikor valaki kilép az ügyintézés előtt ilyen formátumban van szankcionálva. Jelen esetben nem érvényesül az érme két oldala, mert a video alapján szemmel látható a NONRP és egy ilyen szituációban, az admin dönti el a szankciót.
Reggel is Discordon ezt már átbeszéltük és elfogadtad, hogy tényleg hibáztál. Pont azért van lehetőség PK-ra, hogy ha nem tetszik az admin bírálata, akkor élj a lehetőséggel.
Köszönöm, hogy meghallgattatok, csatolom a videót az esetről privátban, hogy a biráló admin is láthassa a szituációt.

Sziasztok!

Megérkeztem a bírálattal.
A kapott videó alapján valóban jogos a NonRP szankció, amit elismertél később, hogy jogos, de. Ha lelép a játékos, akit szankcionálni szeretnénk, akkor PK-ban kell folytatni a panaszt, hogy az ő álláspontja is megtekinthető legyen. Ez nem történt meg, de beismerte saját maga a hibáját mint kiderült.

A panaszod valamilyen szinten jogos, kérlek legközelebb erre jobban figyelj Mark.
A panaszt további következmények nélkül zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.