- 2025. 05. 27.
- 31
- 5
- LS karakter
- Connor Blake
- LV Karakter
- Connor Blake
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Török Botond a nevem, 16 éves vagyok
Account ID-d?
>8188
Hány játszott perccel rendelkezel?
>14526
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Török Botond vagyok, jelenleg 16 éves. Középiskolás vagyok, és mindig nyitott vagyok új dolgok megismerésére, kipróbálására. Már körülbelül 2-3 éve aktívan RP-zem, és nagyon szeretem a közösséget, meg a játékosok együttműködését. Erdélyben élek, és télen/nyáron is igyekezek sokat sportolni, szabadidőmben meg legtöbbször a DawnMTA szerverén játszok. Nagyon szeretem a DawnMTA közösségét, és úgy érzem hogy elegendő tapasztalattal rendelkezem ahhoz, hogy adminsegéd/admin legyek a szerveren. Kedves, türelmes személy vagyok, mindig próbálok az embereknek segíteni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az adminsegéd alapvető feladata az, hogy segítsen a játékosoknak, és adminoknak egyaránt. Feladatuk, hogy kérdéseket megválaszoljanak, segítsenek akár új játékosoknak, hogy tudják elkezdeni Dawn Cityben az életüket. Egyszerűbb ügyeket oldd meg, ezzel is segítve az adminokat.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd kedves,türelmes, segítőkész. Ezek ugyanis nagyon fontosak, ha valaki ezt a pozíciót akarja betölteni. Egy jó adminsegéd nyitottan kell hozzá álljon az ügyekhez,és tisztelettudó kell legyen. Egy jó adminsegéd ugyanekkor kellő fegyelmezettséggel kell rendelkezzen.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert nagyon szeretek segíteni az embereknek/játékosoknak. Ismerem a teljeskörű szabályzatot, alapfogalmakat, és ezáltal magabiztosan megtudom válaszolni a játékosok kérdéseit. Megállnám a helyemet, és egy bizalmas tagja lennék az adminsegéd csapatának.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért, mert ismerem a szerver teljeskörű szabályzatát, ez abban segít, hogy magabiztosan, gyorsan tudjak a kérdésekre válaszolni. Meg van bennem a kellő nyitottság,segítőkész vagyok, magabiztos, lelkes, kedves. Szeretnék egy bizalmas taggá válni a csapatban. Ha engem választanátok, egy olyan ember kerülne be a csapatba, akivel nem lenne probléma, gyorsan,precízen végezné a dolgát, és sokat segítene a szerver jó hírnevében.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Az adminsegéd feladatkörre 12-15 órát tudnék szánni egy héten körülbelül. Ez változó lehet iskola, és más egyéb dolgok miatt, de igyekszem tartani!
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első hely, amit bemutatnék az valószínűleg a városháza lenne. Ez egy fontos hely, mert itt tudod kiváltani az irataidat, amik szükségesek egy ember életében. Második hely, amit bemutatnék, az az autóiskola. Fontos helynek tartom, mert itt tudsz letenni elméleti, és gyakorlati KRESZ vizsgát is egyaránt, és a vezetői engedély megszerzése miatt is kulcsfontosságú. Harmadik helynek a kórházat mutatnám be, mivel ha megsérülsz, esetleg eltörik a csontod, ide tudsz jönni meggyógyítani magad.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Három pozitív tulajdonságom: Kedves vagyok, Segítőkész, Türelmes
Három negatív tulajdonságom: Néha túl részletes, többet mondok a kelleténél
Túlgondolok egyes dolgokat
Nem mindig tökéletes – néha tévedhetek
Utoljára szerkesztve:
.png)