- 2025. 06. 02.
- 14
- 16
- LS karakter
- Alejandro Paz
Panasztevő InGame neve:
► Alejandro Paz ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Luci ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Írtam egy reportot hogy kéne kocsiget mint utólag láttam lefoglalta a pf. Kijött egyből felkérdezett hogy miért van rajtam mellény meg nagykali, erre válaszoltam neki hogy azért mert szerepjatékoztunk, ha nem adódik magától az hogy felfegyverkezve gyár tetejéről jöttem le. Szerintem a stílusa is polgárpukkasztó alapból, és mindig ezt csinálja köszönni se képes, a kellő tiszteletet nem adja meg a másiknak. Kérte egy logot amit küldtem volna neki. De miutan leírta azt hogy nem getel kocsit ha nem mutatom meg neki. Elég gyerekes viselkedést tanusitott amire felhívtam a figyelmét mert ez elég vicces ( most nem rosszbol de olyan vagy mint egy rossz kisgyerek.) De ez nagyon gyerekes volt amit írt. Azt mondta ez 1 honap bannal díjazza. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2025-11-22 19:04:41] [Output] : [DawnMTA - Ban]: Alejandro Paz ki lett tiltva a szerverről Luci által. (720 óra)
https://pastebin.com/44g2dapS ◄
Megjegyzés:
► Én nem hiszem hogy olyan durvan megmondtam volna neki, szerintem még keretek között tartottam. Azért mert nem kedvel valakit attól még nem kell vele direkt gonoszkodni. Most ha mindenki ennyire magára vesz mindent akkor felrobbanna a világ, ne legyünk ennyire besavanyodva, nem mindenki akar rosszat a másiknak. Szerintem nem helyén valóan kezelte az ügyet. ◄
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)