Alejandro Paz - Luci

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 02.
14
16
LS karakter
Alejandro Paz
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Alejandro Paz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luci
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Írtam egy reportot hogy kéne kocsiget mint utólag láttam lefoglalta a pf. Kijött egyből felkérdezett hogy miért van rajtam mellény meg nagykali, erre válaszoltam neki hogy azért mert szerepjatékoztunk, ha nem adódik magától az hogy felfegyverkezve gyár tetejéről jöttem le. Szerintem a stílusa is polgárpukkasztó alapból, és mindig ezt csinálja köszönni se képes, a kellő tiszteletet nem adja meg a másiknak. Kérte egy logot amit küldtem volna neki. De miutan leírta azt hogy nem getel kocsit ha nem mutatom meg neki. Elég gyerekes viselkedést tanusitott amire felhívtam a figyelmét mert ez elég vicces ( most nem rosszbol de olyan vagy mint egy rossz kisgyerek.) De ez nagyon gyerekes volt amit írt. Azt mondta ez 1 honap bannal díjazza.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
[2025-11-22 19:04:41] [Output] : [DawnMTA - Ban]: Alejandro Paz ki lett tiltva a szerverről Luci által. (720 óra)
https://pastebin.com/44g2dapS

Megjegyzés:

Én nem hiszem hogy olyan durvan megmondtam volna neki, szerintem még keretek között tartottam. Azért mert nem kedvel valakit attól még nem kell vele direkt gonoszkodni. Most ha mindenki ennyire magára vesz mindent akkor felrobbanna a világ, ne legyünk ennyire besavanyodva, nem mindenki akar rosszat a másiknak. Szerintem nem helyén valóan kezelte az ügyet.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
  • Kedvelés
Reactions: petoboss és GOORE
Csá! Én bírálom a PK-t. Várom a válaszát.

Szervusz!

Igen, kimentem hozzád láttam fel vagy fegyverkezve ezt két okból is kérdeztem meg;

1. Amennyiben RP-ben voltál, nem áll módomban neked járművet „getelni”, mivel az nem lenne reális. Kivéve crash/bug és egyebek.

2. Ha viszont nem voltál RP-ben, és nem volt olyan szituáció, amely indokolta volna a nagy kaliberű fegyvert vagy a mellényt, az szabálysértésnek minősül.

- Majd a stilusod miatt szóltam, hogy vegyél vissza és amiért szemtelen voltál várom a logodat, hogy megnézzem, hogy RP-ben voltál-e előtte valóban. mielőtt kicrasheltél(majd utóbb kiderült, hogy ghost kickelt le), aztán oda vágtad, hogy olyan vagyok, mint 1 rossz kisgyerek ami már kimeríti az admin minősítés fogalmát, plusz az admin nem a haverod, hogy azt is írkáld.. Illetve, te magad mondtad, hogy ''ne getelj'', és utána még 1x vissza kérdeztem tőled, hogy akkor nem töltöd fel a logodat? - Erre jött az admin minősítés. Utána kaptad a szankciót.

- Nem értem, hogy mért kell felháborodni azon, hogy az admin megkérdezi tőled, hogy ugyan miért van rajtad nagykaliber, illetve mellény amikor a nem helyes viselése szabálysértés.

További hozzáfűzni valóm nincs - várom a bírálatot. Illetve a logot én is feltöltöttem a banodhoz bizonyítékként.

Szia!

Szerintem az a szó hogy most léptem fel és hogy kickelve lettem egyértelműen arra utal hogy nem vagyok jelenleg rpben, és 20 as szinten csak tisztában vagyok a szabályzattal. Nem hívnék admint ha rpben lennék.

Miután kickelve lettem elmentem csinálni a dolgaimat. Az az 17:28 kor lettem kickelve amit megtudsz nézni az ucpmen, és 18:53 kor léptem fel. És igen kértél logot de utána hozzá írtad azt is hogy " Ha nem töltöd a logot akkor nem getelek" a szavaiddal élve. Számomra az jött le ebből hogy nem getelsz kocsit ha nem küldök logot, mondom jó akkor ne getelj, akkor nem szenvedek azzal hogy logot töltsek fel.

Tehát tiltja a szabályzat azt hogy nagykali legyen nálam indokolatlanul, Akkor mikor tudtam volna lerakni a fegyveremet ha nem voltam fent a szerveren? A karakterem magától menjen el lerakni valahova vagy hogy kell ezt elképzelni? Erre is kitértem az OOC chaten hogy most léptem fel. Akárcsak arra is hogy gyárban voltam.

Ne felejtsd el hogy te kezted úgy az egész ügyet mintha a haverod lennék " veled mizu? " de ugye nem vagyunk azok ezért ez is elég tiszteletlenül hangzik. Maradjunk akkor a továbbiakban abban hogy magázzuk egymást és nem tegeződünk, ne tévessz meg legközelebb akkor ilyenekkel. Te is tudtad volna sokkal erthetőebben kezdeni és a veled mizu helyett megkérdezni azt hogy, " Hogy hogy van nálad nagykaliber és mellény". De még biztos sok szavadat kitudnám javítani mert az egész nagyon baráti hangvételű.

Nem értem miért vagy kiakadva amikor te kezdtél el úgy közeledni meg beszélni velem mintha a haverod lennék.

-Hiába vagy 20 as szintű, nem első eset, hogy találok olyan embert aki jogtalanul viseli a dolgokat, ezért kérdeztelek meg, ne háborodj fel ezen, ha 1 admin megkérdezi.

- Igen, elmondtam, hogy ha nem töltesz fel logot, akkor nem is fogok getelni addig, míg nem látom, Mert meg akartam nézni, hogy valóban-e RP-ben voltál, amihez kellett ez a felszerelés - amint megkaptam volna a logot, megnéztem volna az UCP-d, hogy kickeltek. Nem értem ezzel mi a problémád, ha mutattad volna a logod, akkor és utána járok a további dolgoknak, akkor geteltem volna. De mivel te mondtad, hogy ne, és még vissza is kérdeztem, hogy nem töltöd a logod fel - ami látszik is a feltöltésben. Nem értem továbbra sem ezen a ki akadásodat - mert erre nem szoktam sose szankciót adni, hanem elsőre szólok, és ha nem teszik le, akkor szankcionálok erre.

- Igen, úgy kérdeztem meg, hogy veled mizu, de szerintem ebbe nem volt semmi sértő feléd. De továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az '' olyan vagy, mint 1 rossz kisgyerek'' Az admin minősítés.

Nekem nem volt problémám a logot kerestem ameddig le nem írtad azt hogy kocsigetért cserébe kéred a logot.

Én nem sértődtem meg mint te, tiszteletlen voltál velem szemben. Köszönni sem tudtál, és amiért te kivagy akadva az az hogy le haveroztalak, akkor én miért ne legyek kiakadva ugyan erre?

Ferdíted kicsit a valódi helyzetet itt van amit pontosan leírtam mert szerintem ez azért sokat számít hogy nem bántásból írtam le tényként közöltem hogy ilyen vagy " most nem rosszbol de olyan vagy mint egy rossz kisgyerek. " direkt úgy is kezdtem hogy nem rosszból de olyan vagy mint amilyen. Nem helyén valóan kezelted az ügyet. Kritika vagy minősítés ezt te döntöd el ez rólad árulkodik. Építkezel belőle vagy megsértődsz. De szerintem túl reagáltad nagyon durván. Kritikának szántam de te minősítésnek vetted az az megsértődtél rajta. Ami csak igazolja a leírtakat hogy gyerekesen viselkedsz.

Rendben, ha valami elé teszed, hogy nem rosszból az attól még minősítés. Továbbiakban nincs kedvem kommunikálni az ügyről, minden benne van a logban. Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Területikepviselő
Cső újra!

Luci mindent kifejtett, egyet tudok érteni az ő álláspontjával is, valamint Alejandro némely pontjával szintén. A kitiltást jogosan kaptad, ezzel nincs probléma, ugyanakkor az Adminisztrátor valamivel korrektebb módon is állhatott volna hozzád már az elején. Ezt a "veled mizu" és társai felejtsük el, ezzel kapcsolatban szeretnénk veled beszélgetni, Luci minél hamarabb.

Jogtalan, ugyanakkor Luci keress fel minél hamarabb!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.