Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Balogh Zsolt, 19 éves vagyok.
Account ID-d?
>4205
Hány játszott perccel rendelkezel?
>34040
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Szia/Sziasztok! Zsolt vagyok 19 éves Nyiregyházán élek. A hoppim a játék főként DawnMta-n és lövöldőzős játékokon játszok.
Szeretem a sportot is jártam pár évig boxolni és focizni is, de abba hagytam mind kettő sportot.
Elég maga biztos ember vagyok és amit ki tűzök magam elött azt mindig igyekszem meg valósítani.
Vannak hibáim is amiket próbálok ki javítani és nem bele esni mégegyszer.
Amit adnak feladatot azt is igyekszem maximálisan el végezni.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata az, hogy a kisebb kérdésekre válaszoljanak amit a játékosok kérdeznek, ezáltal meg könnyítik az adminok feladatát abba, hogy ők a nagyobb dolgokat tudják el végezni.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd jól tudjon beszélni az emberekkel, legyen szabály betartó rendelkezzen alapvető beszéd és írás kétséggel illetve ismerje a szerver szabályokat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni mert szeretnék admin lenni a szerveren és ezáltal bele kell vágjak a DGH szerepbe is.
Frakció leader is vagyok és nincs nálunk sajna admin ezért úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát hátha be kerülök.
Ezen kívűl szeretnék több dolgot is tanulni a játékkal kapcsolatban és segíteni a szerver játékosait.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért gondolom azt, hogy hely tudnék állni mivel frakció leader vagyok LS szerveren és így ragadt rám egy kis döntési képesség és úgy mond pozitív ki sugárzás az emberek felé.
Szeretnek a frakció tagjai engem a humorom miatt is illetve azért is mert mindenben segítek vagy próbálok segíteni amit kérnek.
Úgy gondolom adminként is meg állnám a helyem, de nyilván tanulnom kell még én se értek mindenhez.
Ezek mellett jó a beszéd és írás kétségem is ami szerintem el engedhetetlen egy ilyen pozíció be töltéséhez.
Ismeren nagyjából a szerver szabályzatot is, de még tanulgatom azt is.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta 4-5-6 órát fent vagyok a szerveren, ez idő alatt tudnék segíteni az embereknek.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Az első helyszín a VH (Város háza) lenne ahol ki tudná az adott személy váltani a karakterének az okmányait és egyéb fontos dolgokat.
A második helyszín lenne az autokereskedés illetve az autó iskola is, itt nyilván valóan a jogosítványt tudná meg szerezne az illető és autót venni magának.
A harmadik pedig a munka lehetőség (tudom nem egy helyszín, de úgy gondolom benne van az első három fontos dologban) el mondanám az illetőnek milyen munkák vannak a szerveren és melyikel milyen tapasztalatot szereztem, illetve a pénz szerzés lehetőségét is.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Jó tulajdonságok: Bő kezű vagyok szeretek adni az embereknek dolgokat
Igazságos vagyok
Jó az írás és beszéd kétségem
Rossz tulajdonságok: Tűlságosan is ki állok magamért akkor is ha hibázok
Nehezen veszem észre a hibákat amiket teszek/tettem.
Néha komoly dolgokat is el poénkodok.
Ezeket a pár rossz tulajdonságokat kezdem jobban ki szűrni és javítani
.png)