Albert Roland, Jelentkezése.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 10. 19.
16
14
LS karakter
Clyde_Freeman
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: AlbertusRolandus​
2. Hogyan szólíthatunk? Roland​
3. Hány éves vagy? 22​
4. Játtszott perceid száma? 1100 (szerkesztve)​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Régen SAMP_on többet játszodtam mint MTA_n ott leginkább rendvédelmi tag voltam. Sőt volt hogy vezető is.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
8thcdGj.png
7. Mesélj magadról pár mondatban. Véleményem szerint minél kevesebbet tudnak rólunk annál jobb. De nem szeretném hogy zárkozottnak bélyegézzenek, úgyhogy 22 éves srác vagyok. Pár éve inkább külföldön élek különböző országokban. Egy éve Svájcban úgy érzem ,hogy itt megtaláltam azt amit kerestem.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Néha türelmetlen vagyok.​
Haragtartó és a mély igazságérzetem miatt nem mindig vagyok hajlandó kompromisszumra de észérvekkel meg lehet győzni.​
Akkor a pozitiv ezt inkább másnak kellene elmondani rólam mert igazából bármit irhatnék ,hogy jobb benyomást keltsek.​
Úgy gondolom ,hogy az én erősségeim ezen a téren a megbizhatóság, az ,hogy szivesen segitek másokon önzetlenül és az ,hogy introvertált vagyok nekem ez mindenképp pozitiv.​

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Albert Roland​
2. Születési helye, ideje: 2003.06.17 San Fierro​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Altisztképzés​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Nem hiszek a nagy viziókban. A kemény munkában és a kitartásban hiszek az visz előre.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen, kaptam fegyveres kiképzést a honvédségnél az altisztképzés keretein belül.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?Gondolom ,hogy ezen a téren kapnék gyakorlati kiképzést ha felvételt nyerek. De az elméletben tanultak szerint Fény és hangjelzéssel felhivnám a figyelmét ,hogy álljon meg egy biztonságos helyen minél előbb. Vagy akár hangosbemondót használnék ezek mellett ha szükséges. Ha ennek eleget tett Bemutatkoznék ismertetném a rendfokozatomat is. Közölném ,hogy intézkedés alá vontam közúti ellenőrzés céljából. Elkérném tőle az aktuális helyzet szerinti iratokat , dokumentumokat , engedélyeket és alaposan ellenőrizném őket.Ha minden rendben van megköszönném neki az eggyüttmüködést és elköszönnék.​
8. Mi maga a rendőrség?A rendvédelmen belül egy szervezet. Feladataik közé tartozhat emberek letartóztatása, közúti ellenőrzések, rendezvények biztositása, az állampolgárok alapvető védelme de akár a többi rendvédelmi szervezettel szorosan eggyüttmüködve is bevonhatják őket speciálisabb feladatokba ha ez szükséges. Úgy gondolom ezek a főbb jellemzők.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?Nos a közvetlen felettes a nevéből adódoan közvetlenül irányitja a beosztott munkáját, napi szinten utasitásokat ad. Kiértékeli a teljesitményt. A feljebb való egy magasabb tisztséget betöltő személy aki parancsot adhat annak ellenére ,hogy nincs folyamatosan jelen a beosztott mindennapjaiban.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A priusz megléte ebben az esetben csak akkor releváns ha az adott cselekmény a büncselekmény gyanuját is felveti. Ha ez nem történik meg akkor ez nincs hatással a birság összegére.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. San Fierroban születtem és nőttem fel. Érettségi után Altisztképzést végeztem el kitünő eredményekkel. De aztán elköltöztem, látni akartam a világot és ez jót tett nekem. Viszont most , hogy visszatértem szeretném folytatni a pályát amit elkezdtem.Van egy Harley Davidsonom imádok motorozni bejártam vele az országot ez a legfőbb hobbim a sportlövészet mellett.​

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Erősitést kérnék és folytatnám az üldözést a megfelelő módon, úgy hogy ne veszélyeztessem magam vagy a bajtársaim életét. Hisz ez a feladatom, nem menekülhetek el a kihivás elől.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Letartoztatnám és megkezdeném az igazság kideritését akár más szervek bevonásával.Ez büncselekmény az ő autoja felelős azért amit benne találunk.​
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Albert
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: Privát üzenetben fogunk keresni! ))
Tisztelettel:
Don Price r. Dandártábornok

• Kedvelés
Reactions: Albertus_Rolandus
Ezennel tudomásul vettem, köszönöm a visszajelzést. Már alig várom , hogy meg kezdjem Dawn City szolgálatát!

Tisztelettel: Albert Roland

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.