Albert Roland => Jack.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 10. 19.
16
14
LS karakter
Clyde_Freeman
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Albert Roland
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Jack.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Igazságtalannak érzem a döntését a panasszal kapcsolatban amit Kevinre tettem. Egyértelmü hogy hibázott. De az eredmény ugyan az , ahogy látom szinte minden Admin panasznál amit ő birál el " Az admin nem hibázott" Az admin ranghoz emberfeletti képességek is járnak ?Mindenki hibázik.. még az adminok is. A játékosok eggyetlen eszköze amivel érvényesiteni tudják az igazukat az a Panaszkönyv! ha ez nem legitim és nem megbizható az káros az egéssz közösségre nézve. Szeretném ha egy tapasztaltabb admin felülvizsgálná ezt az ügyet.. Én alátámasztottam az állitásaimat, Kevin folyamatosan ellentmondott önmagának és igy is neki adott igazat. Innentől tegye mindenki a szivére a kezét és mondja azt ,hogy a döntésben nincs elfogultság. Köszönöm. Akinek van türelme végigolvasni az ügyet. Abban szerintem nem marad kérdés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/albert-roland-kevin.5864/

uHvKqwT.png

"Sziasztok megérkeztem a bírálattal.

Amennyi időt a panaszra fektettél annyi idő alatt nyugodtan tudtál volna írni egy névváltási kérelmet és ki vettek volna jailből.
Ez a név, hogy Albert Roland érdekes módon csak magyar embereket hoz be ha utána keresek. UCP-n kérj névváltást és ha megfelelő nevet adsz meg akkor elfogadják és kivesznek jailból
Panaszod jogtalan, az admin nem hibázott."

Megjegyzés:

Azzal érvelt , hogy ennyi idő alatt kérhettem volna névváltást.Igen? Kérhettem volna. De akkor mi értelme van a panaszkönyv létezésének. Éppen erre van. Elhiszem ,hogy senkit nem érdekell ha egy játékosnak nem adnak igazat egy olyan esetben ahol igaza van. De ha mondjuk az Admin társadat kellene szankcionálni mert tévedett akkor vállalni kellene vele a konfliktust amit szerintem kerülsz ezek szerint. Csak ,hogy ez miatt nem tud érvényesülni a játékosok igaza.. Átnéztem rengeteg panaszt amit elbiráltál és ugyan azt látom mindig. Különösebb érvelés nélkül vagy a részletek figyelembevétele nélkül hozol döntést egy ilyen magas tisztséget betöltő Admintől szerintem ez elfogadhatatlan. De ezt nem nekem kell eldönteni.

Szerintem egy Adminnak nem a világ császárának kell lenni. Hanem a közösséget szolgálni hisz ezért van minden feladat, közvetlen a játékosokhoz kapcsolódik. Ha nem lenne sok játékos, kevesebb Adminra lenne szükség a kettő összefügg..

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: Balint123
Sziasztok utána néztem a nevednek és csak magyar embereket hozott be tehát nem értem, hogy mi a probléma. Írtál egy panaszt ami szerintem fölösleges volt, mivel mint leírtam a másik panasz alatt, kértél volna egy névváltást és nincs semmi probléma és folytathattad volna a játékot, de te inkább panaszokat írsz.

További hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Egy panaszkönyvnél nem az lenne a fontos ,hogy kiderüljön kinek van igaza valójában ? Én tényleg fektettem bele energiát. Mert nekem játékosként fontos lenne ,hogy számithassak arra , hogy ilyen esetben valóban. Igazságos döntés fog születni. Az ,hogy egyszerüen szinte semmit nem vesznek figyelembe. Csak annyi rá a válasz , hát miért nem kérsz egy névváltást nem mindegy? Nem nem mindegy. Ha mindegy lenne már kértem volna névváltást. Az igazságosság nekem fontosabb annál ,hogy játszak Köszönöm.
Panaszt kell irnom mert mást nem tehetek az igazamért játékosként.. tudom ez ismeretlen érzés lehet sokaknak. Ennyit tehetek aztán meg bizhatok benne , hogy tapasztalt felkészült adminisztrátor lesz a segitségemre.

Tiszteletem!

- Azért válaszolok, mert Jack az én PK-mat bírálta.
- A neved, ahogy te is írtad, germán eredetű, viszont a germánok nem „Roland” vagy „Albert” formában használták ezeket a neveket.
- Az Albert eredeti formája: Adalbert vagy Alberht,
- Roland eredeti formája pedig: Hrodland vagy Hruodland.

- Fontos megjegyezni, hogy a Roland és az Albert név hivatalosan honosított, magyar utónévnek számít, tehát mindkettő szerepel a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nyelvtudományi Intézetének hivatalos utónévjegyzékében.

- Éppen ezért, ha te Albert Roland névvel játszol, az szabályzatba ütközik, mivel magyar név használata nem engedélyezett a szerveren.
- Ha nem hiszel nekem, nézd meg az MTA hivatalos oldalán: https://utonevkereso.nytud.hu
wZMhAQO.png

dpg0Tqo.png

• Kedvelés
Reactions: @ghost
Tiszteletem!

- Azért válaszolok, mert Jack az én PK-mat bírálta.
- A neved, ahogy te is írtad, germán eredetű, viszont a germánok nem „Roland” vagy „Albert” formában használták ezeket a neveket.
- Az Albert eredeti formája: Adalbert vagy Alberht,
- Roland eredeti formája pedig: Hrodland vagy Hruodland.

- Fontos megjegyezni, hogy a Roland és az Albert név hivatalosan honosított, magyar utónévnek számít, tehát mindkettő szerepel a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Nyelvtudományi Intézetének hivatalos utónévjegyzékében.

- Éppen ezért, ha te Albert Roland névvel játszol, az szabályzatba ütközik, mivel magyar név használata nem engedélyezett a szerveren.
- Ha nem hiszel nekem, nézd meg az MTA hivatalos oldalán: https://utonevkereso.nytud.hu
wZMhAQO.png

dpg0Tqo.png
Németország szomszédságában van Magyarország egész Europában használják ezeket a neveket

A te neved meg nem is létező név ezt is kifejtettem a Panaszkönyv alatt.. Az szabályos akkor ? Egyébként ezt is figyelmen kivül hagyta Jack.
Továbbá valotlan állitás miszerint Németországban nem igy használják. De pontosan igy használják

Egy kis ChatGPT úgy is trend most.. meg szerintem pontosabb annál az ősrégi oldalnál amit az imént használtál.

Igen, mindkét név — Roland és Albert — teljesen elterjedt és klasszikusnak számít Németországban.

Roland: régi germán eredetű név, jelentése kb. „híres a dicsőségben” (hruod = hírnév, land = föld). Középkori hősökhöz és lovagi eszményhez kötik (pl. Roland-szobrok a német városok főterein, mint Bréma vagy Magdeburg). Ma inkább a 40+ korosztályban gyakoribb, de jól ismert és tekintélyes hangzású név.

Albert: szintén germán eredetű, jelentése „nemes és fényes” (adal = nemes, beraht = fényes*). Hagyományos, nemesi csengésű név, a történelemben sok ismert viselője volt (pl. Albert Einstein, Albert herceg). Német nyelvterületen időtlen és tiszteletet parancsoló név.

Utoljára szerkesztve:
Németország szomszédságában van Magyarország egész Europában használják ezeket a neveket

A te neved meg nem is létező név ezt is kifejtettem a Panaszkönyv alatt.. Az szabályos akkor ? Egyébként ezt is figyelmen kivül hagyta Jack.
- Mivel Magyar névnek is számit a honosítás miatt, ezért nem használhatód a nevet.
- Igen szabályos mivel a fantasy név engedélyezett viszont a Magyar név nem.

- Mivel Magyar névnek is számit a honosítás miatt, ezért nem használhatód a nevet.
- Igen szabályos mivel a fantasy név engedélyezett viszont a Magyar név nem.
Ha semmi baj nem volt a neveddel ,hogy lehet ,hogy még is megváltoztattad hirtelen? :)
Egyébként van egy olyan érzésem ,ha kitalálnék egy random nevet ami nem létezik ugyan abba a helyzetbe találnám magam.
Albertus Rolandus név nem létezik, akkor szeretném ,hogy ez legyen a nevem a továbbiakban. Van ennek bármi akadálya? Fantasy név most alkotta a fantáziám

Ez mostmár tényleg fárasztó. Részemről zárható a panasz , nem lapátolok bele több energiát fölöslegesen.

• Haha
Reactions: tokaska
- A nevemet azért változtattam meg mivel már rég fontolgattam.
- Albertus Rolandus nem lehetne a neved mivel ennyi erővel bárkinek lehetne Orbani Viktori vagy bármilyen más magyar név hozzá rakva 1 betű, próbálsz kiskapukat találni a szabályzatban.
- Próbálom megérteni, de nem világos: nem akarod elfogadni, vagy egyszerűen nem érted, hogy magyar névvel nem lehet a szerveren játszani, mivel szabályzat tiltja, az Albert Roland hivatalosan honosított magyar név.

Szerintem ezt a feleslegesen megírt panaszt zárom, mivel se előbbre nem vagyunk ezzel, se hátrább, kérj egy normális nevet, ami nem magyar, vagy, nem hasonlít magyar eredetű névre, és meg van oldva. Legközelebb ne mások tájékát próbáljuk meg söprögetni, hanem a sajátunkat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.