Akhmed Peterson - Norby

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Marcell

Pénz az nem boldogít, de függővé tesz!
2025. 07. 03.
53
25
LS karakter
Akhmed Peterson
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

AKhmed Peterson
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nem megfelelő reportkezelés, helytelen birálat, saját frakciójának való pártolás, érme két oldala elhanyagolása.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Kép: , ,
Megjegyzés:

Sziasztok. A mai nap folyamán, bevitték az egyik társamat, [A Honvédek vitték be] írt is reportot erre Norby annyit írt, hogy " Intézem ", majd lezárta. Eddig nem volt gond. Elkérte a fegyvert figyut osztott ki rá, és elment, az én reportommmal nem kezdett semmit. Csatolok külön képet ehez, ami mégjobban alá támassza az egész ügy alatti történést.
Több hozzászólásom nincs, de ez egy vicc kategória, hogy Norby a saját FK-ja reportjait viszi el, és még else bírálja a reportott amiket az ő frakciójára írnak, elmaradt az érme két oldala is.
Szerk: 2025.10.01. 22:27

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Sziasztok!

Elmondanám akkor az én részem a panaszkönyv alatt.

Érkezett egy report fegyver fegyver figyelmeztetés kiosztása miatt, elfogadtam és kimentem a helyszínre intézni, időközben arra lettem figyelmes, hogy érkezett még egy report ami ugyanahoz a szituációhoz kapcsolódik, azért gondoltam elviszem azt is, hogy az adminisztrátori társaimnak ne kelljen kijönni fölöslegesen, ha én jelen vagyok.

Ekkor előtérbe helyeztem a reportod, és egyből szóltam nekik Discord felületen, hogy adják meg az engedélyt az egy perces hívásra, ekkor írtak is InGame, szóval ez a része nem maradt el, hiába késett. [ https://pastebin.com/2UK6YfQS ]
Ezt követően kioszottam a figyelmeztetést a fegyverre és elhagytam az ügy helyszínét.

Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Értem, hogy Discordon beszéltek, de nem gondolod, hogy esetleg Amirt is kellett volna tájékoztatnod, hogy szóbeli figyelmeztetést kaptak a társaid. Annyit írtál, hogy “ Megoldva “ ebből sok mindent nem tudtam meg, hogy most a figyu kiosztása vagy az én ügye lett megoldva. Én úgy gondolom, hogy nem discord beszélgetésbe kell őket figyelmeztetni, jelen esetben ez történt, [ Norby nem vitte az ügyet át a Dawn discordra, hanem a saját FK-s dc-n lett nekik “szólva” és ezzel nekem nincs is gondom, ha az ooc chaten is írta volna, mert így Amir semmit nem tudott/tudtunk meg, hogy tényleg lettek-e figyelmeztetve vagy csak habi az egész, és ez így olyan mintha megse történt, mert mi nem láttunk kézzel látható bizonyítékot ami alá tudná támasztani azt, hogy igen is lettek figyelmeztetve ] várom a bíráló admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.