Sziasztok!
Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.
Lefoglalni járművet a parancs segítségével, csak abban az esetben szoktam, ha zavaró helyen van, vagy nincs fent a hozzátartozó játékos, ezzel is hozzájárulva a laggmentes játékélményhez, mivel köztudott, hogy a lag-nak az egyik fő oka, a sok jármű a mapon.
Két jármű került lefoglalásra Jefferson előtt, mivel a bejárati CP előtt álltak.
Kiemelném, hogy a túszejtés után lettek lefoglalva, nem közben.
A tied azért mivel, tudomásom szerint előállítás alatt voltál rendvédelem által (Honvédség) és sok ideig ott állt volna a jármű.
A másik jámű tulajdonosa a lefoglalás után kijött Jefferson CP-ből, ekkor elnézést kértem, majd oda gateltem őt a Lefoglalás CP-hez.
A frakcióm is érintett valamilyen szinten az ügyben, szóval hozzáfűzném, hogy egyáltalán nem "izzadnak", ahogy te fogalmaztál discord felületen, szimplán csak azt végzik, ami nekik ellett mondva, és az a céljuk, hogy egy korrekt,tisztességes és élvezetes játékélményt nyújtsanak a játékosok számára, ha ez ösztönzött volna téged a panaszkönyv megírására.
Szükség esetén a képet/logot a bíráló adminisztrátornak csatolom privát üzenetben.
Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.