Aimar Santolaria -> Norby

• Thread starter Thread starter Vajdaa
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 391
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vajdaa

Újonc
2025. 07. 09.
37
50
Albania, Tirana
LS karakter
Aimar Santolaria
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Aimar Santolaria
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Norby
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Admin paranccsal valo lefoglalas.
Jeffersonnál lövölde volt és az admin baratunk odafutott az autókhoz és adminparanncsal lefoglalta az összes verdát és mintha mise történt volna visszaült a BMW M5 E60 tipusu honvéd gépjárművébe és elment.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Log/klipp van, bíráló adminnak küldöm/mutatom.
Megjegyzés:

Elore is koszi a biralo admin biralasat.

Sziasztok!

Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Lefoglalni járművet a parancs segítségével, csak abban az esetben szoktam, ha zavaró helyen van, vagy nincs fent a hozzátartozó játékos, ezzel is hozzájárulva a laggmentes játékélményhez, mivel köztudott, hogy a lag-nak az egyik fő oka, a sok jármű a mapon.

Két jármű került lefoglalásra Jefferson előtt, mivel a bejárati CP előtt álltak.
Kiemelném, hogy a túszejtés után lettek lefoglalva, nem közben.

A tied azért mivel, tudomásom szerint előállítás alatt voltál rendvédelem által (Honvédség) és sok ideig ott állt volna a jármű.
A másik jámű tulajdonosa a lefoglalás után kijött Jefferson CP-ből, ekkor elnézést kértem, majd oda gateltem őt a Lefoglalás CP-hez.

A frakcióm is érintett valamilyen szinten az ügyben, szóval hozzáfűzném, hogy egyáltalán nem "izzadnak", ahogy te fogalmaztál discord felületen, szimplán csak azt végzik, ami nekik ellett mondva, és az a céljuk, hogy egy korrekt,tisztességes és élvezetes játékélményt nyújtsanak a játékosok számára, ha ez ösztönzött volna téged a panaszkönyv megírására.

Szükség esetén a képet/logot a bíráló adminisztrátornak csatolom privát üzenetben.
Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!

Leírnám, akkor a saját nézőpontom a szituációval kapcsolatban.

Lefoglalni járművet a parancs segítségével, csak abban az esetben szoktam, ha zavaró helyen van, vagy nincs fent a hozzátartozó játékos, ezzel is hozzájárulva a laggmentes játékélményhez, mivel köztudott, hogy a lag-nak az egyik fő oka, a sok jármű a mapon.

Két jármű került lefoglalásra Jefferson előtt, mivel a bejárati CP előtt álltak.
Kiemelném, hogy a túszejtés után lettek lefoglalva, nem közben.

A tied azért mivel, tudomásom szerint előállítás alatt voltál rendvédelem által (Honvédség) és sok ideig ott állt volna a jármű.
A másik jámű tulajdonosa a lefoglalás után kijött Jefferson CP-ből, ekkor elnézést kértem, majd oda gateltem őt a Lefoglalás CP-hez.

A frakcióm is érintett valamilyen szinten az ügyben, szóval hozzáfűzném, hogy egyáltalán nem "izzadnak", ahogy te fogalmaztál discord felületen, szimplán csak azt végzik, ami nekik ellett mondva, és az a céljuk, hogy egy korrekt,tisztességes és élvezetes játékélményt nyújtsanak a játékosok számára, ha ez ösztönzött volna téged a panaszkönyv megírására.

Szükség esetén a képet/logot a bíráló adminisztrátornak csatolom privát üzenetben.
Nincs további hozzáfűznivalóm a panaszkönyvhöz, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.
Ez mind szép és jó, de viszont volt fent 40 játékos semennyire nem laggolt a szerver előtte a laggmentesítést butaságnak találom 1 autó nem fogja laggoltatni a szervert, Azt hogy te mint admin odamész egy autóhoz és lefoglalod nem találom reálisnak, a szerveren létezik parkolófelügyelet és ez nekik a dolguk. Ennél több hozzáfűzni valóm nekem sincs. Pandor neked elküldtem a klippet pmben amiben szín tisztán látszik hogy lefoglalta a verdát, mint itt a panasz alatt is bevallotta hogy ténylegesen ő volt.

Ha annyira zavar téged a szerver FPS-ének romlása akkkor honvéd HQ-n miért nincsenek azok a járművek betéve garázsba amiket nem használ a frakció? (8 Helikopter, 1 Busz, 2 Packer 1 Dodo a vízben és végül egy Sprinter) Továbbá a HQ előtt vagy azon belül álló civil autók
Biralas mikorra varhato?

• Haha
Reactions: Pierdone
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Az admin ugye 2 autot foglalt le egyiket véletlen de azt tisztáza is a játékossal elnézést kért és elgetelte lefoglaltakhoz, arról nem is szeretnék többet mondani.
És van a másik mikor már a te kocsidat foglalta le, te már tehetetlen voltál és a kocsi ott állt volna egy három ora hosszát, amit előbb utóbb ugyis le foglalnak az adminok, mivel a PF inaktív. Tehát a kocsiddal nem tudtál volna semmit csinálni, és az se jó ami szokott történni hogy autoker/jeffersonnál összegyülnek a kocsik szanaszét hagyva aztán laggoltatni fogja vagy a szervert vagy az embereket. Szerintem ezzel az admin nem követett el hatalmas nagy hibát,sőt. Panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.