Aiden Walker átjelentkezése.

• Thread starter Thread starter Adammm
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 63
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Adammm

Újonc
2025. 05. 10.
26
7
LS karakter
Lorenzo Caruso
LV Karakter
Adam Bayferd
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: Ádám​
2. Hogyan szólíthatunk? Ádám-nak.​
3. Hány éves vagy? 15​
4. Játtszott perceid száma? 23500 perc.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ádám-nak hívnak, 15 éves vagyok, szeretek barátokkal játszani. Jelenleg középiskolába járok, elektronikát tanulok, most fejeztem be a 9.-et. Iskola melett egyesületben kosárlabdázom profi szinten, heti 3 edzésem van, ezért lehet hogy hétköznapokban kicsit kevesebbet leszek, de ez már csak 1 hétig van. Egyébként magamat egy jó fej srácnak tartom nem vagyok annyira dühöngő típus.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Amit fent is leírtam hogy nem vagyok dühöngő típus, jó a beszédkésségem illetve szerintem meg is értetem magam szinte bárkivel, rossz tulajdonságok közé az első az lenne hogy van mikor sokat beszélek illetve ennek ellentetje mikor szinte semmit, van mikor káromkodok, de ez nagyrészt azért van mert feldühítettek, ami nem gyakori.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Aiden Walker​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2004.04.03​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Főiskola.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Lehetőség szerint minnél magasabb pozícióban, minél jobban kiképezve magam.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felkapcsolom a fényhídat, felszólítom hogy húzódjon félre és állítsa le a gépjármű motorját, lerádiózom hogy félreállítottam, ahol elmondom az autó rendszámát, az autó típusát és hogy hány személy tartózkodik benne, ez után kiszállok bemutatkozom ebbe beletartozik hogy elmondom a jelvényszámom, hogy milyen pozicciót töltök be a rendőrségnél, és a nevemet, ezek után elmondom hogy miért állítottam meg őt/őket. Ezek után elkérném az iratait, illetve a nevét, lerádióznám hogy kérjék le nekem, vagy visszasétálnék az autómhoz és lekérném a személyt/személyeket illetve az autót. Ha minden megfelel akkor visszaadnám az iratokat és elengedem őket, hogyha valami eltérés van, vagy talán körözött, akkor erősítést hívok és beszállítjuk az autóban tartózkodó személyt vagy személyeket.
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség egy olyan legális szervezet amely a a civil lakosságot védi.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha priusszal rendelkezik, mindenképpen egy bizonyos százalékkal több bírságot adnék.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Aiden Walker vagyok 21 éves, a Los Santos-i közszolgálati egyetemen végeztem egy 3 éves képzést. 17 éves koromban előrehozott éretségit végeztem, minden tantárgyból, mivel jól sikerűlt, egy évvel hamarabb elengedtek az egyetemre. Az egyetemen is kimagasló teljesítményt nyújtottam, az összes vizsgám, szinte 5-ös volt. Mikor végeztem akkor sajnos egy rossz szintén legális zervezethez mentem, nem volt olyan jó ott, nem éreztem magam egy befogadó közösségben, Mivel az egyetemen nagyon jól teljesítettem, ezért szinte itt is azonnal törzsőrmesteri pozícióba léptem.​
Jelenlegi munkahelye
1.Szervezet neve: Nemzeti Adó- és Vámhivatal​
2.Betöltött pozíció Tőrzsörmester.​
3.Munkaviszony kezdete: 2025.06.03​
4.Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása: Nem tetszik a környezet, illetve egy családias légkörre számítottam, ehelyett nem feltétlen az.​
5.Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez.: ((Hamarosan küldöm, még nem válaszolt.))
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha megvan a jogom rá mindenképpen szólok sűrgősségi rádión hogy tűzparancs aktív. Elmondom a rendszámot, és hogy hány személy tartózkodik benne, azért hogy fel legyenek készűlve az esetleges újabb támadásra, nyílván hogyha láttam őket.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Valósszínűleg tudja mik azok. Ez gyakori megmozdulás hogy az ember egyből tagadja, még ha nem is tette. Ebben az esetben sajnos be kell vinnem mivel kocsi vásárlás előtt, vagy után át kelett volna nézni az autót hogy nincs-e benne illegális szer, alkotóelem.​

Nem egyezett bele a vezérkar?
Sajnos nem, egy jelentkezést fogok majd írni, ott remélem fel vesznek, ennyit tudok tenni vele. Adott egy fk jumpot, és ennyi, igaázbol a Boris Petrov miatt akarnék átmenni.

• Kedvelés
Reactions: Gato
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((Megjegyzés: NAV leader beleegyezésének hiánya. ))
Tisztelettel:
Deshawn Galloway r.Ezredes

• Kedvelés
Reactions: aDominik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.