Aiden Elezi jelentekzési lapja a parkolasfelugyelet-be

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Subaru22b

Újonc
2025. 06. 27.
53
7
LS karakter
Benjamin Alexander
A jelentkezés IC része
- Családi és utóneve:Aiden Elezi
- Születési neve:Aiden Elezi
- Születési helye, év, hónap, nap:2000.01.05
- Anyja neve:Adea Elezi
- Személyi igazolvány száma: 205579NT
- Vezetői engedély száma: 5180810E
- Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): [email protected] telefonszám:+38-76-111-0942
- Családi állapota: apukája és anyukája el hunyt.
- Lakóhelye: nincs
- Korábbi foglalkozásai, beosztásai: áru szállitó és horgászat
- Miért pont hozzánk jelentkezik? Mert nem szeretném azt hogy emberek ott hagyják az autójukat pl: az út közepénz
- Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Sokat lennék városban.
- Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Értsék meg az emberek hogy miért viszem el az autóját és,hogy ne háborodjanak fel azon hogy el viszem az autójukat.
A jelentkezés OOC része
- Írj magadról legalább 8-10 mondatot:Ricsi vagyok,13 éves.Kedvenc sportom a biciklizés és a foci.Egy ideig abba kellet hagynom a sportolást mivel a térdem meg sérült.De már újra kezdtem.8-os vagyok és felvételire készülök.Kedves vagyok mindenkivel és meg adom a tiszteletett is.Nem csak a fejem után megyek hanem meg halgatom a másik/többi embert is.Szeretek sokat beszélni és néhányszor ezzel kicsit fel huzom az embereket.
- Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van?2025.01.13) játszot perceim száma:59096
- Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Mivel egy jó közöségbe szeretnék csatlakozni.
- Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Bratva
- Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni?: nagyjából 600 perc de ez vbáltozó suli miatt
- Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved):mikrofonal rendelkezek,használok discordot.ricsi0698
- Voltál már adminjailban, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):

Tisztelt jelentkező!
Ez úton közöljük önnel, hogy a jelentkezési lapját a vezetőség elolvasta és döntést hozott róla, mely értelmében a jelentkezését ELFOGADTUK.
Vegye fel velünk a kapcsolatot további részletekért! (DC)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.