Agan Bjron - Elena Morozva - Trombitas

• Thread starter Thread starter Summer
  • Start date Start date
  • Válaszok 7
  • Látta 156
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Summer

Újonc
2024. 09. 04.
21
6
LS karakter
Agan Bjron
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Agan Bjron
Panaszra tett személy InGame neve:
Elena Morozva
Panasz oka, leírása, kifejtése:
ForceRP
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az bizonyíték a videó vége felé van.
Megjegyzés:
Elkezdtedd kiabálni, hogy fegyver van nála hozzá tenném hogy pisztoly, de ez most nem is lényeg majd töbször is csak úgy a semmiből megbilincselt egyszer a direkt a falon keresztül ki is dobott ami buggoltatás is...

Szia, a falból nem direkt dobtalak ki, az teljesen indoktalan volt. Nem tudtam, kifogsz esni a mapból, ezért innen is ellnézést kérek tőled, a többi pedig nem hiszem hogy forcerp lenne, hiszen ezért van a bilincs.

• Imádom
Reactions: Vajdaa
Szia, a falból nem direkt dobtalak ki, az teljesen indoktalan volt. Nem tudtam, kifogsz esni a mapból, ezért innen is ellnézést kérek tőled, a többi pedig nem hiszem hogy forcerp lenne, hiszen ezért van a bilincs.
Igen mondtad, hogy ez nem ForceRP, csak én megkérdeztem az Adminsegédet is erről, hogy most az vagy nem és azt mondta, hogy ez ForceRP

Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni, ha nincs több hozzászólni valótok akkor hamarosan érkezek a bírálattal

Sziasztok a panaszkönyvet én fogom bírálni, ha nincs több hozzászólni valótok akkor hamarosan érkezek a bírálattal
Hali, én csak az előző mondatához tennék megjegyzést, hogy senki nem rpzi le azt hogy megbilincsel valakit, mivel van egy alap rpje a bilincselésnek.

Sziasztok megérkeztem a bírálattal.
Elena Morozova fog kapni egy örökös kitiltást a szerverről Bug kihasználás indokkal és a Nonrp-re mivel vezetőszárral futott Agan Bjorn-al.
A panaszkönyv jogos

• Imádom
Reactions: Summer
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.