Bírálatra vár Afoy Bridholey - ub

• Thread starter Thread starter afooo'
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 62
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

afooo'

Újonc
2024. 07. 31.
6
2
LS karakter
Afoy Bridholey
dawn.png

Neved:
< Afoy Bridholey >
Kitiltás időpontja:
<
2025/06/18 >
Kitiltás időtartama:
<
Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Dominik >
A kitiltás indoka:
<
Utolsó esély eljátszva >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Első sorban amiért unbant szeretnék, az az, mert nagyon unfairnek, és jogtalannak érzem a bannom. Az indok mondhatni reális, hiszen utolsó esélyesként lettem vissza engedve nem olyan rég, viszont a történt szituáció úgy gondolom, hogy ér fel egy örök bannal. A story lényege nem más, mint rendőrök elől való menekvés, mire nem volt indokom, hiszen nem tartottam magamnál illegális tárgyat, ez így igaz. (Én indokom az volt, hogy nem volt jogosítványom, mely valóban nem indok a menekvésre, bár ennek később jártam után, én hibám.) Viszont megelőzőleg részem volt egy üldözésben, mikor még voltak nálam illegális tárgyak, ez miatt gondoltam azt, hogy körözés is van rajtam. (Ez miatt szöktem át a határon a rendőrök mellett). Lényeg a lényegben, valóban vágytam némi akcióra, és üldözésre, de úgy gondolom, hogy nem vétettem akkora hibát, hogy ez miatt örök bant kapjak. Nem provokáltam egyszer sem a rendvédelmet semmilyen úton - módon. A jailem sem találtam valami fairnek, hogy az indoka "nonrp", és 90 perc. (Nyílván nem láthatom, hogy miért - mennyi jár, de úgy gondolom, hogy végig együttműködő és fair voltam, ahhoz, hogy ha már a jailt meg is kapom, ne később kapjak egy örökös kitiltást.) >

Helló te is leirtad a kérelmedben hogy lényegében jogos mivel utolsó esélyesként lettél visszaengedve, nincs ub.

• Kedvelés
Reactions: pelambre
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.