Afoy - Belov

• Thread starter Thread starter afooo'
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 194
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

afooo'

Újonc
2024. 07. 31.
6
2
LS karakter
Afoy Bridholey
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:
Afoy Bridholey
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Belov
Panasz oka, leírása, kifejtése:
-
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
-
Megjegyzés:

Azzal kezdeném, hogy ez nem Belov ellen irányuló "panasztétel", csak nem találtam ennek a dolognak jobb topicot, és ezért is írnám ide, félre értés ne essék. A történet: TEK megállított igazoltatni, ahol félre is álltam, azonban ez nem egy általános igazoltatás lett volna, úgyis is "fokozott ellenőrzés" volt érvényben, melynek során átnézik az autót, illetve átmotoznak, stb. Itt kezdődött a gond, mert volt nálam kettő fegyveralkatrész, illetve egy kés, melyhez nem rendelkeztem engedéllyel, így megléptem az igazoltatás alól, gondolom itt került az autóra körözés. Később rám talált egy másik egység, üldözni kezdtek, majd ez alatt animba estem, elkaptak. Ekkor jött a fekete leves, mi szerint szembesítve lettem azzal, hogy a 2 darab fegyveralkatrész, illetve a kés nem elég indok arra, hogy menekülőre fogjam. - És igazából nekem ezzel is lenne az igazából gondom, hiszen sehol nincs megfogalmazva pontosan, hogy mennyi illegális tárgy kellene ahhoz, hogy én elmenekülhessek. (én próbáltam keresni szabályzatban is, és dcpd.hu-n is, hogy hol van pontosan megfogalmazva, vagy számszerűsítve az, hogy mégis hány alkatrész, vagy illegális tárgy kellene ahhoz, hogy elég indok legyen, de én nem találtam, ha valóban valahol mégis le lenne írva pontosan, akkor kérem valaki linkelje be, és zárja a topicom.) Tehát az egyik forgatókönyv ha félre állítanak, nem megyek el, átmotoznak, majd letartoztatnak illegális tárgyak birtoklásáért, a másik pedig az, hogy elmenekülök és elkapnak, akkor AJ-ban kötök ki, mert nem elég indok az, hogy meneküljek? Összesen ennyit találtam a szabályzatban, ami talán ehhez a témához kapcsolatban illene:
Az indokolatlan menekülés tilos. A menekülésre nem indok az hogy nincs nálad jogosítvány, vagy forgalmi.
Továbbá a szabály alól nem lehet kibújni kiskapukkal, ide értve hogy magadhoz veszel minimális értékű illegális tárgyakat.
Illetve még a dcpd.hu-n találtam ehhez köthető indokot, amely természetesen az IFAB indok lenne, mely 540.000-975.000$-ig büntetendő, illetve 45perc, és ehhez még hozzá jön IFBKF, mely 720.000-780.000$, és 30 perc. Mind ez tehát legjobb esetben is 1.260.000, és 75 perc.
De mégis meddig számít "minimális értékűnek"?
Még egyszer hangsúlyoznám, hogy nem Belovval, - az eljárásával, vagy a rendvédelemmel lenne gondom, inkább azzal, hogy sehol nincs megfelelően számszerűsítve, vagy fogalmazva az ezzel kapcsolatos dolgok. (Ha mégis, és én nem találtam meg akkor kövezzetek meg.)

uHvKqwT.png

Szevasztok! A panaszt én fogom bírálni... Várom az érintett Adminisztrátor válaszát.

• Kedvelés
Reactions: Diablo és Cole
Szép estét! Ahogy jeleztem neked, 2 alkatrész és kés nem elengendő indok a menekülésre. (Tapasztalat) Illetve kértem neked egy Rendvédelmis BTK-t ahol meg tudtad nézni miért mi jár. Illetve kaptál egy NONRP-t is hiszen animban röhögtél. Ami nem igazán reális. Én jogosnak itélem meg a szankciót. A késre mint kiderült ha nincs be jelentve egy csekk jár, illetve 2 alkatrész miatt max 45 perces IC jail, óvadékkal. Igy nem volt nálad olyan tárgy amit úgy lehetett volna megitélni hogy jogosan menekülsz a rendvédelem elől. Várom a biráló admin válászát! További szép estét.

Szép estét! Ahogy jeleztem neked, 2 alkatrész és kés nem elengendő indok a menekülésre. (Tapasztalat) Illetve kértem neked egy Rendvédelmis BTK-t ahol meg tudtad nézni miért mi jár. Illetve kaptál egy NONRP-t is hiszen animban röhögtél. Ami nem igazán reális. Én jogosnak itélem meg a szankciót. A késre mint kiderült ha nincs be jelentve egy csekk jár, illetve 2 alkatrész miatt max 45 perces IC jail, óvadékkal. Igy nem volt nálad olyan tárgy amit úgy lehetett volna megitélni hogy jogosan menekülsz a rendvédelem elől. Várom a biráló admin válászát! További szép estét.
Igen ez így van, és mint említettem többször, nem veled van, volt a gondom, és a NONRP, mint animba röhögés jogos teljes mértékben.
És az, hogy akkor értesítettél róla, hogy az nem elég indok, szintén okés. De laikusként nekem honnan kellene tudnom mind ezt? Miből kellene gondolnom, hogy 2 alkatrész, és egy kés nem elegendő indok? Tényleg hagynom kellett volna, hogy elvigyenek, - kapjak egy csekket, majd ha kedvem támad fizessem ki meg az óvadékot magamnak?
Értem, hogy ez neked már tapsztalat, de akkor valamilyen szabályzatba, vagy valamilyen topicba bele kellene foglalni, hogy mégis hány darab alkatrész, vagy tárgy, vagy mi az az összeg amit meg kellene haladjon, hogy jogosan menekülhessen valaki.

• Kedvelés
Reactions: Kelemen
Igen ez így van, és mint említettem többször, nem veled van, volt a gondom, és a NONRP, mint animba röhögés jogos teljes mértékben.
És az, hogy akkor értesítettél róla, hogy az nem elég indok, szintén okés. De laikusként nekem honnan kellene tudnom mind ezt? Miből kellene gondolnom, hogy 2 alkatrész, és egy kés nem elegendő indok? Tényleg hagynom kellett volna, hogy elvigyenek, - kapjak egy csekket, majd ha kedvem támad fizessem ki meg az óvadékot magamnak?
Értem, hogy ez neked már tapsztalat, de akkor valamilyen szabályzatba, vagy valamilyen topicba bele kellene foglalni, hogy mégis hány darab alkatrész, vagy tárgy, vagy mi az az összeg amit meg kellene haladjon, hogy jogosan menekülhessen valaki.
Én teljes mértékben megértem a problémádat. Ezzel kapcsolatban írj egy topicot a vezetőség felé hogy részletesen írják le a szabályzatban a jogos és a jogtalan meneküléshez mik kellenek hogy jogos legyen, és mik azok a tárgyak amik nem elegendőek a meneküléshez.

Utoljára szerkesztve:
Szevasztok ismét!

A panaszt átolvastam, az indokolatlan menekülésre szeretnék elsősorban kitérni. A játékosnál ugyan minimális mennyiségű illegális tárgy(ak) volt(ak), ugyanakkor figyelembe kellett volna venni azt az álláspontot, hogy amíg a kés jelen van a szituációban, nem fogja megérni Afoynak ezért X összeget kifizetni, illetve X időt börtönben tölteni, így a könnyebb utat választva menekülni próbált, ami rövid időn belül kudarcba fulladt. Itt szeretnék áttérni a NonRP-re... Számomra (is) teljesen érthetetlen az, hogy egy autóbaleset után, ahol súlyosan megsérül az adott illető (animba kerül) még van kedve jókedvűen vigyorogni, nevetgélni. Vegyük figyelembe azt is, légyszíves, hogy az Adminisztrátor még nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, tanulgatja a szerveren lévő dolgokat.

Ettől függetlenül a panaszod részben jogos, Belov keress fel a mai nap folyamán!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.