ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Iván, 15 éves vagyok. Account ID-m: 793
Adminisztrátorként az időmet arra fordítanám, hogy segítsem a játékosokat problémáik megoldásában, figyeljem a szabályszegéseket, és aktív jelenlétemmel hozzájáruljak a szerver rendjéhez. Fontos számomra, hogy mindenki egy élvezetes, tisztességes környezetben játszhasson.
Úgy gondolom, hogy megfelelő lennék a csapatban, mert türelmes, segítőkész és felelősségteljes vagyok. Könnyen kijövök másokkal, és problémás helyzetekben higgadtan tudok dönteni. 4 év roleplay tapasztalatom során megtanultam a szabályok betartásának és betartatásának fontosságát, így tisztában vagyok az admin feladatokkal járó felelősséggel.
Roleplayezni 4 éve kezdtem, itt dawnon 2024. augusztus 11. óta játszom. Ez idő alatt megismertem a szerver rendszerét, közösségét és szabályait.
Igen voltam,leginkább gta 5 rp szervereken de mta-ban is,custommta 3 as admin,cosmomta 2 es admin,és több kisebb szervereken is.
A nevem Iván, 15 éves vagyok, és jelenleg középiskolában tanulok. Szabadidőm nagy részét a számítógép mellett töltöm, főként roleplay szervereken. A MTA és a roleplay világa régóta az egyik kedvenc hobbim, hiszen lehetőséget ad különböző karakterek eljátszására és kreatív történetek megalkotására. Négy év alatt rengeteg tapasztalatot szereztem különböző RP szituációk kezelésében. Szeretem, ha rend és tisztaság van a játéktéren, ezért is motivál az adminisztrátori szerep. Türelmes vagyok, jól kezelem a konfliktusokat, és ha szükséges, határozottan is tudok fellépni. Fontos számomra a közösség fejlődése és a pozitív játékélmény biztosítása. Könnyen alkalmazkodom, és nem félek új dolgokat megtanulni.
Az admin feladata, hogy fenntartsa a szerver rendjét és biztosítsa, hogy minden játékos a szabályoknak megfelelően játszhasson. Segítenie kell a játékosokat, kezelnie a felmerülő problémákat, és példát kell mutatnia a közösség számára. Emellett figyelnie kell a szerver működésére, és ha szükséges, beavatkoznia a szabályszegések megelőzése érdekében.
Szerintem a városi kórház az egyik legfontosabb helyszín, mivel itt zajlik az egészségügyi RP nagy része, és gyakran kapcsolódnak hozzá más frakciók, mint a rendőrség vagy a tűzoltóság. Itt történik a legtöbb sérült ellátása, újraélesztése, és ez az egyik központi helyszín, ahol a játékosok összegyűlnek. Ugyanakkor fontos szerepet játszik a Városháza és a Rendőrség is, mivel ezek a szerver alapvető RP pontjai.
.png)