Adminsegéd Jelentkezési Lapja ~ Cameron

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

WcameronW

Újonc
2025. 07. 05.
2
0
28
LS karakter
Noa Johnson
LV Karakter
Cameron Borc
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zsolti vagyok, 25 éves!
Account ID-d?
>3103
Hány játszott perccel rendelkezel?
>67
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Sziasztok Zsoli vagyok! De Discordon / Teamspeak3-on Cameronnak hívnak! Régóta játszok MTA szervereken, több szerveren lehetőségem volt Adminsegéd / Adminisztrációs pozicióba kerülni! Mivel dolgozó ember vagyok, ezért csak 2-3 szoktam lenni hétköznap, de hétvégén akár egésznap tudok lenni, illetve szabadságom idején! Nagyon szeretek Adminsegéd / Adminoskodni! 6-7 éves korom óta foglalkozom videójátékokkal, főleg Counter Strike régen, CS:GO, NFS Most Wanted, GTA 5 RP, és MTA. Leginkább ezek a játékok fognak meg, és élvezem! 4 éve dolgozom ugyan annál a cégnél, amolyan mindenes vagyok, amiben tudok segitek a kollégáknak! Még annyit szeretnék elmondani, hogy Ex Seemta LV Adminisztrátor vagyok! 2018 idején.
Mi egy adminsegéd feladata?
> 1. Kérdések megválaszolása. 2. Adminok terhéről levenni a kisebb kérdéseket. 3. RP szabályok elmagyarázása.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Aki tud és szeret csapatban dolgozni, aki lelkes az adminsegéd feladata iránt! Aki képes segíteni egy elesett / Kezdő játékoson, és tudja is a választ, amit kérdeznek tőle! Aki mindig elérhető, és aki azonnal megmondja a választ.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Szeretek segíteni kezdő játékosoknak, illetve nagyobb adminoknak, hogy ne ők válaszolják meg a kérdéseket, mert nem az ő feladatuk! Szeretek játszani, és terhelni magamat, több percet csinálni mint más, többet fent lenni mint más!
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Úgy gondolom, mindig kell egy tapasztalt SGH / Admin. Úgy gondolom megállnám a helyem, hogy újra magamra öltsem az Adminsegéd szerepet! Nem vagyok az a beképzelt ember, aki csak a jót mondja magáról, vagy rosszat. Tudok csapatban dolgozni, és szeretem is csinálni!
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Hétköznap 2-3 óra, hétvégén 10 óra +
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> 1. A városháza hogy miért? Ott tudja kiváltani a személyes dolgokat, mint például a forgalmi engedély a kocsira, a személyi igazolvány, illetve a horgász engedély. 2. Az autósiskola, számomra mindig is fontos, illetve életbevágó hogy az ember letegye a jogsit, hogy ne tudjanak a rendvédelmisek büntetni. ha ezzel megvan! Akkor irány az autókereskedés, 3. A munkavállalás! Elengedhetetlen, hogy dolgozzon a játékos, mivel úgy tudja gyarapítani a pénzét, ami ellengedhetetlen bizonyos vásárláskor, eladáskor, farm bérlés, vagy akár új kiegészítőket venni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Kitartó vagyok, magabiztos vagyok, függő vagyok, Céltudatos vagyok, Csapatjátékos vagyok. Negatív: Nem szeretem az anyázást, a flegma stílust, illetve, az ignorálást ( Nyilván tűröm)​

Utoljára szerkesztve:
játszott perc nem túl sok, továbbá a folyamatos DGH vezetők megkeresése sem javít a helyzeten, valamint az utólagos megsértődés sem, hogy nem lett elbírálva a lap csettintésre.
kérésre zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.