AdminSegéd jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachuu

Újonc
2024. 07. 30.
14
13
LS karakter
Edem Morisz
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Albert Ádám 24 éves.
Account ID-d?
>83
Hány játszott perccel rendelkezel?
>1.134
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Albert Ádám vagyok 24 éves. Barátnőmmel lakom jelenleg albérletben. Itthonról dolgozom így rengeteg szabadidőm lenne, ezért is jelentkezzek hozzátok. Jelenleg már voltam a szerveren admin. Foci a sportolásom, mellette horgászni is szoktam. Megbízható és türelmes embernek mondhatom magamat. Számítógép szereléssel foglalkozom és mellette marketinggel.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosoknak segítség nyújtás, reportok kezelése, reportok megválaszolása. Admin feladatai megtanulása. Szerver szabályzat ismerete.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem olyan embert lehet mondani jó AdminSegédnek, aki aktív, inkább játékosok segítségére fordítja az idejét, tud helyesen írni, helyesen fogalmazni. Olyan aki ha nem tud valamit akkor van bátorsága segítséget kérni nagyobb embertől. Olyan aki részletesen eltudja magyarázni / leírni azokat amiben segítséget kellene nyújtson.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretnék a játékosoknak és a szervernek segíteni. Szeretném át adni a tudásomat olyan embereknek akik még csak most kezdték a játékot.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel voltam már Admin így tudom a szabályokat és tudok a játékosoknak segíteni. Türelmesnek mondhatom magamat, így nem leszek idegbeteg. Gyorsan tudok írni, így a játékosok nem kell várjanak órákat.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Naponta akár 2-3 órát, amennyiben feljebb kerülök abban az esetben több időt, mivel sajnos nem nagyon szeretek IC, így ezért tudok kevesebbet lenni.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Elsőnek is bemutatnám, hogy hol lehet autót bérelni vagy vásárolni, hiszen egy jármű fontos, hogy a játékos bárhova eltudjon menni. Utána bemutatnám hol lehet munkát elvállalni, hogy eltudja kezdeni a vagyonát gyüjteni. És utolsó pontba az íratokat mutatnámbe, hogy tudja igazolni magát, illetve a jogosítvány szerzést.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Türelmes vagyok.
> Megbízható
> Aktív

> Nem szeretem ha kibeszélnek a hátam mögött.
> Amit el akarok érni azért küzdeni fogok
> Nem szeretek IC, inkább játékosoknak segíteni

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.