Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Jancsi,16éves
Account ID-d?
>7172
Hány játszott perccel rendelkezel?
>16 105
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok. Jancsi vagyok 16 éves. Itt van pár hobbim: Biciklizés legfokeppen ezeket szeretem csinalni Villanyszerelonek tanulok mivel elégé érdekel. Szeretek az emberekkel beszélgetni és ismerkedni. Amit még rólam kell tudni igazából nagyon szeretem a kutyákat. Legtöbb időmet mta ba fektetem mivel ellégé leköt engem.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok segítése, tagok figyelese, reportokra valo válaszadása amik kérdéssel kapcsolatban jönnek.Adminok segitése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Véleményem szerint adminsegédnek lenni nem egy egyszerű feladat. Elég nehéz arra a kérdésre válaszolni hogy milyen egy igazán jo adminseged. De szerintem egy Adminsegéd akkor jo ha olyan munkát végez ami tisztelendő. Bizonyit a felettesei felé. És természetesen megkell felelni a szervernek is
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni mivel szerintem megfelelő lennék az adminsegédi pozícióra és aktívan tudnám ellátni az adminsegédi munkámat. És azért is mivel éretnek érzem magam az Adminsegéd poziciohoz
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel nagyon aktiv tudnak lenni és minden kérdésre választ adnák amire csak tudok. Megfelelnek a szerverkozossegenek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-4 orát minimum Hétvégén mégtöbbet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: Itt kitudjak valtani az iratokat, AutoIskola: itt tudja a jogositvanyt megcsinalni, És az Autokereskedest hogy majd itt tudnak venni kocsit
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Kedves, gyors, Tisztelettudó Haragtartó,Valamikor türelmetlen, Makacs