- 2025. 03. 17.
- 83
- 40
- LS karakter
- Liam White
- LV Karakter
- Liam White
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dávid,15
Account ID-d?
>5956
Hány játszott perccel rendelkezel?
>38000 körül ha jól emlékszem
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>ha meglesz nyitva akkor tudok küldeni,de egy kettő Admin Jail-em van.
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Dávid vagyok 15 éves. Itt van pár hobbim: Focizás,biciklizés,Futás, ezeket szoktam csinálni. Autószerelőnek tanulok mivel elégé érdekelnek az autók és maga a szerelés. Szeretek az emberekkel beszélgetni és ismerkedni ami szerintem egy jó dolog. Amit még rólam kell tudni igazából nagyon szeretem az állatokat. Legtöbb időmet MTA-val szoktam tölteni mivel az letud kötni és jó is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Játékosok segítése, illetve szerver rendben tartása, tagok felügyelete, reportokat intézni amik kérdéssel kapcsolatban jönnek.Adminok segitése is.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Véleményem szerint adminsegédnek lenni nem egy egyszerű feladat. Arra a kérdésre, hogy milyen egy jó adminsegéd elég nehéz választ adni. Tehát, szerintem egy jó adminsegéd olyan munkát végez, ami tiszteletreméltó. Gondolok itt arra, hogy miközben Admin ügyet, reportot intéz mindig megadja a kellő tiszteletet mindenki felé. Jó adminsegédnek lenni nehéz feladat, bizonyítanod kell feletteseid felé, hogy igenis képes vagy ellátni a rád kiszabott munkát. Mindezek mellet megkell felelned magának a szervernek is. Zárómondatként még annyit tennék hozzá mindezekhez,hogy elégnehéz megfelelni mivel kezdő adminsegédként elég sok stressz nyomhatja a válladat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni mivel szerintem megfelelő lennék az adminsegédi pozícióra és aktívan tudnám ellátni az adminsegédi munkámat, illetve azért is mivel szerintem érett és magabiztosan tudnám intézni a reportokat/kérdéseket.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mint emlitettem eléggé aktív tudnák lenni és aktívan tudnám elvégezni az adminsegédi munkámat, és gyorsan és megfelelően kezelném a reportokat és a dcn is a kérdéseket.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 3-5 orát minimum Hétvégén mégtöbbet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: Ki tudja váltani az okmányokat. Autósiskola: Jogosítványt tud csinálni hogy a későbbiekben autót tudjon vezetni. Autókereskedés: Autót tud vásárolni amivel szépen tud közlekedni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Kedves, gyorsan megcsinálok mindent, Tisztelettudó. Haragtartó,Egyes esetekben türelmetlen, Makacs
Utoljára szerkesztve:
.png)