Adminsegéd Jelentkezés.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balint123

Újonc
2025. 03. 16.
13
12
LS karakter
Nikolas Franklin
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Bálintnak hivnak, 16 éves vagyok.
Account ID-d?
577
Hány játszott perccel rendelkezel?
24 774 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)

Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok, Bálintnak hivnak 16 éves vidéki srác vagyok. Jelenleg középiskolában tanulok tizedikesként. Kőmüves szakmában szeretnék dolgozni a későbbiekben, emelett nagyon sok mindent szeretek csinálni, Például: Focizni, horgászni, és vadászni is. Sokat szoktam a barátokkal különböző videójátékokat játszani. Leginkább a szerveren szoktam a legtöbb időmet tölteni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Egy DGH adminsegéd feladata a kezdő vagy akár a régebbi játékosoknak nyújt segitséget, akik esetleg valamit nem tudnak. Olyan szintű kérdések tartoznak ide amiben nem kell adminisztrátori beavatkozás, és felvilágositja a játékost arra amivel nincsen tisztában.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Egy jó Adminsegéd mindenre tudja a választ, legyen tisztában a szabályzattal.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretek kérdésekre válaszolni, mellyel segíthetem játékostársaimat abban, hogy rugalmasabban, egyszerűbben menjen nekik a játék. Az adminisztrátorokat is segítsem, hogy nekik annyival is kevesebb legyen.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Úgy érzem, megfelelően tudnám végezni a feladatomat, szeretem a felelősséget, kihívásokat. Több mint másfél éve játszok Rp szervereken, és el tudnám végezni ezt a pozíciót.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Naponta 4-5 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Elsősorban az autókereskedést ahol megtudja vásárolni az első autóját. Másodjára az autóiskolát és a városházát ahol kitudja váltani az összes iratát. Harmadjára a plázát, ahol mindent meg tud vásárolni magának ami csak kellhet egy kezdő játékosnak.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

Pozitív tulajdonságok: - Kitartó vagyok és nem adom fel könnyen, ha valamiért lelkesedem.
- Jó problémamegoldó vagyok és szeretek új megoldásokat találni.
- Empatikus vagyok és könnyen tudok az emberekkel azonosulni, ami segít mások megértésében és támogatásában.
Negatív tulajdonságok: - Sokszor halogatok dolgokat.
- Általában túl elnéző vagyok másokkal szemben.
- Viselkedésem hangulat függő.

Szia, a lapod átolvasásra került és arra a döntésre jutottunk hogy elutasítjuk!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.