- 2025. 03. 16.
- 13
- 12
- LS karakter
- Nikolas Franklin
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Bálintnak hivnak, 16 éves vagyok.
Account ID-d?
577
Hány játszott perccel rendelkezel?
24 774 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Sziasztok, Bálintnak hivnak 16 éves vidéki srác vagyok. Jelenleg középiskolában tanulok tizedikesként. Kőmüves szakmában szeretnék dolgozni a későbbiekben, emelett nagyon sok mindent szeretek csinálni, Például: Focizni, horgászni, és vadászni is. Sokat szoktam a barátokkal különböző videójátékokat játszani. Leginkább a szerveren szoktam a legtöbb időmet tölteni.
Mi egy adminsegéd feladata?
Egy DGH adminsegéd feladata a kezdő vagy akár a régebbi játékosoknak nyújt segitséget, akik esetleg valamit nem tudnak. Olyan szintű kérdések tartoznak ide amiben nem kell adminisztrátori beavatkozás, és felvilágositja a játékost arra amivel nincsen tisztában.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Egy jó Adminsegéd mindenre tudja a választ, legyen tisztában a szabályzattal.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretek kérdésekre válaszolni, mellyel segíthetem játékostársaimat abban, hogy rugalmasabban, egyszerűbben menjen nekik a játék. Az adminisztrátorokat is segítsem, hogy nekik annyival is kevesebb legyen.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Úgy érzem, megfelelően tudnám végezni a feladatomat, szeretem a felelősséget, kihívásokat. Több mint másfél éve játszok Rp szervereken, és el tudnám végezni ezt a pozíciót.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Naponta 4-5 órát.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
Elsősorban az autókereskedést ahol megtudja vásárolni az első autóját. Másodjára az autóiskolát és a városházát ahol kitudja váltani az összes iratát. Harmadjára a plázát, ahol mindent meg tud vásárolni magának ami csak kellhet egy kezdő játékosnak.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságok: - Kitartó vagyok és nem adom fel könnyen, ha valamiért lelkesedem.
- Jó problémamegoldó vagyok és szeretek új megoldásokat találni.
- Empatikus vagyok és könnyen tudok az emberekkel azonosulni, ami segít mások megértésében és támogatásában.
Negatív tulajdonságok: - Sokszor halogatok dolgokat.
- Általában túl elnéző vagyok másokkal szemben.
- Viselkedésem hangulat függő.