Adminisztrátori jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 06. 02.
14
16
LS karakter
Alejandro Paz
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Olivér vagyok, és 18 éves. Az account id-m 870.

UCP előélet

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?

Jelenleg a számítógép körül töltöm az időmet, aktivitással nem lenne gond szerintem. Így is sokat szoktam fent lenni, ez szerintem adminként sem változna. 3-4 órát szerintem simán tudnék aktív lenni, de lehetséges hogy még többet is.

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?

Frakcióban is teljesen jól megállom a helyem ahol fontos az együttműködés és nagyon alkalmazkodó vagyok. Jól szót tudok érteni az emberekkel. És szerintem a megoldo képességem sincs probléma. És persze mindig aktív és túlbuzgó vagyok és szerintem elkéne egy ilyen minden csapatba.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?

Ez egy jó kérdés szerintem 13 évesen kezdhettem el roleplayezni. De ezt nehéz megmondani eltelt azóta már egy kis idő. Pontosan 2024. 08. 12. 13:44 csatlakoztam a dawncity közösségéhez, ez óta 23 095 percet töltöttem online a szerveren.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?

Igen voltam régi gazdag roleplay szervereken. Erre nem tudok mit mondani mert sok helyen megfordultam és számomra egyik sem hagyott nagy nyomot benne amire emlékeznék. De voltam SANMTA adminközösség egyik tagja (ha jól emlékszek). Talán Rizsa néven lehettem ismert.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)

Sziasztok, Olivér vagyok és jelenleg a 18. életévemet töltöm. Nagyjából 13 évesen kezdtem el ismerkedni az MTA világával, sok roleplay szerveren megfordultam már. Szeretek új dolgokat tanulni és tapasztalatot szerezni még egy említésre való dolog hogy rendkívűl energikus vagyok. Jelenleg munkát keresek és asztalosként szeretnék elhelyezkedni mivel az is a végzetségem. Nyáron sajnos eltörtem a lábam így nem tudtam folytatni azokat a sportokat amiket csináltam. Akit érdekel annak itt van pár dolog amit csináltam előtte, kondiztam rengeteget és nagyjából 1 hónapig tudtam thai boxolni a törés előtt. Szeretek kint lenni és hasznosan tölteni az időmet, a baráti társoságom hasonló hozzám és minden hónapban más az elfoglaltságunk, utoljára a bowling volt, és kitudja mi lesz jövöhéten, igazából nagyon sok spontán ötletünk van mindig. Nem az erősségem ez a bemutatkozás azon kívűl hogy-hogy hívnak és hány éves vagyok és mi a kedvenc szine, előre is elnézést kérek ezért. De szóban bármilyen kérdésre szivesen válaszolok amire kiváncsiak vagy/vagytok.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?

Szerintem a játékmenet biztosítása hogy mindenki tudja élvezni a játékot és egy szabály szegő ne rontsa el a jó hangulatot, szituációt A játékosok segítése és a problémájukra megoldást keresni hogy tudják élvezni 100%-osan. De igazából amit megkövetel a player kérés és teljesíthető részemről is.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Szerintem a legfontosabb hely azok a városházán kívűli munkák például farm, vagy fényezőműhely. Szerintem ezek a leginteraktívabb munkák. Nem annyira monoton, sok roleplay lehetőséget kínálnak. De vegyük példának a farmozást. Itt van két lehetőségünk az állattartás és a növényekkel való foglalkozás. Amennyiben az állattartásra esik a választás el kell menjünk egy utánfutóért amivel betudjuk szállítani a fontos dolgokat, pl eledel és széna. Utána feltöltjük az etetőket és az itatokat, és persze elhelyezzük a földre a szalmát. A farmunk készen is van az állat fogadásra. Felveszünk ugyan így egy utanfutót ahogy az előbb is említettem. Elmegyünk az állatokért. Tudom ajánlani a pipiket és a teheneket, mivel a tyúkok tojást tojnak amiket ellehet adni ez is egy jó passzív jövedelem. Ugyan ez vonatkozik a tehenekre akiket meglehet fejni és eladni a tejet. Ha már megöregedett az állat akkor elvihetjük őket a vágóhídra ahol igen csak jó pénz ütheti a markunkat. A szalma viszont koszos lesz az állatok alatt ezért az is kell idővel cserélni amikor úgy ítéljük meg. És erre legyünk figyelmesek mivel romlani fog az állapotuk ha nincsenek jól tartva. Főbb dolgok, etetők és itatok újra töltése és a szalma cserélése.

Végszó

Végezetűl köszönöm ha végig olvastad és remélem azért megfogott amit olvastál. Ha így van akkor dobj egy likeot és élvezzük együtt a játékot! Nem a legszebb az ucpm de ígérem hogy változtam. Ékezetek elhagyását kérlek nézzétek el nem magyar a billentyűzetem és sokat nem találok általában. Köszönöm!

Szia, ezzel az UCP-vel, inkább hanyagoljuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.