ADMINISZTRÁTORI JELENTKEZÉS

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rafael0403

Újonc
2025. 05. 23.
3
0
USA
secrelocal.com
LS karakter
Rafael0403
LV Karakter
Rafael0403
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d.
Rafael .19. 155.
- UCP előélet
- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Szinte minden időm bele tudnám tenni mivel ithonrol dolgozom és igy van elég sok szabad időm.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Több helyen is voltam már admin, ezért van tapasztalatom a játékosok kezelésében, a szabályok következetes betartatásában és a váratlan helyzetek gyors, higgadt megoldásában. Könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, és alapvetően megértő, türelmes személyiség vagyok. Ha valakinek segítségre van szüksége, gondolkodás nélkül kisegítem – akár csapattagról, akár játékosról van szó. Körülbelül 6–7 éve foglalkozom aktívan szerepjátékkal, ez idő alatt rengeteg különböző RP szituációban vettem részt. Ennek köszönhetően magabiztosan kezelem mind a konfliktusokat, mind a kreatív vagy összetettebb helyzeteket. Tudom, hogyan érdemes reagálni, hogyan maradjak hiteles, és hogyan tartsam fenn a játékélményt minden érintett számára.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Ahogy emlitettem 6-7 éve vagyok benne az RP világában. DawnMTA Regisztrációm pontos ideje az :2024. 08. 06. 20:35
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen meg fordultam már pár helyen SeeMTA V3 ott 2 admin voltam-Fivem Amerikanon voltam még egy ideig admin meg ahol csak tudtam és szerettem játszani oda be adtam a jeletkezési lapom.
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Sziasztok! A nevem Rafael, és a mindennapjaimat leginkább a technológia, a játékok és a gépek világa tölti ki. Szeretek új dolgokat megismerni, legyen szó számítógépekről, szerverekről vagy akár autókról — mindig keresem azt, amiben fejlődhetek.
Alapvetően nyugodt és csendes típus vagyok a beszélgetések elején, de ahogy jobban megismerkedem az emberekkel, könnyen feloldódom és elkezdek aktívan csatlakozni a témákhoz. Van, amikor sokat beszélek és sok mindent kifejtek, máskor inkább visszafogottabb vagyok — attól függ, milyen a hangulat és a helyzet.
Nem vagyok haragtartó ember, ha valakinek segítségre van szüksége, akkor szívesen segítek — akár régi ismerős, akár valaki, akivel nem a legjobb a viszony. Fontos számomra, hogy megkönnyítsem mások dolgát, és ez az admin munkámban is ugyanígy lenne: ha valaki leterhelt vagy épp nincs ideje, én gond nélkül beugrok helyette, hogy a csapat is haladjon és a játékosok se várjanak feleslegesen.
Az életem elég változatos; van, amikor nyugalom van körülöttem, de bármikor beeshet egy olyan feladat, ami az egész napomat lefoglalja. Szerencsére ez nem mindennapos, de megtanultam rugalmas lenni, alkalmazkodni és gyorsan reagálni.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Írok egy komoly, jól megfogalmazott választ, ami admin jelentkezéshez is tökéletes:
Véleményem szerint az admin feladata az, hogy biztosítsa a szerver zavartalan, korrekt és élvezhető működését minden játékos számára.
Ez több részből áll:
1. Szabályok betartatása – következetesen, igazságosan és részrehajlás nélkül.
2. Játékosok támogatása – gyors és pontos segítségnyújtás azoknak, akik elakadnak vagy problémába ütköznek.
3. Konfliktusok kezelése – higgadtan, átgondoltan és mindkét fél álláspontját megértve.
4. A szerver rendjének fenntartása – figyelni a hibákra, visszaélésekre, szabályszegésekre, és szükség esetén azonnal intézkedni.
5. Kommunikáció és együttműködés – a csapattal és a játékosokkal egyaránt, hiszen egy jó közösség alapja a megfelelő kommunikáció.
6. A játékélmény támogatása – olyan döntéseket hozni, amelyek elősegítik a fair, élvezetes és stabil játékot.
7.Admin olyan személy, aki felelősségteljesen, türelmesen és objektíven kezeli a helyzeteket, és mindig a szerver érdekeit, illetve a játékosok élményét tartja szem előtt.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyszint. Szerintem a városháza az egyik legfontosabb hely a szerveren, mert itt intézheted az összes hivatalos dolgot, ami a játékhoz kell. Itt lehet beszerezni az iratokat, mint a személyi, a jogosítvány vagy a különböző engedélyek, amik nélkül nem lehet igazán elkezdeni a pályafutásodat.
Emellett nagyon fontos az ingatlanok bejelentése is, mert ha valaki ezt kihagyja, komoly anyagi hátrány érheti, akár több millió is elúszhat. Plusz régebben itt lehetett munkát is felvenni, így a városháza igazából a szerver szíve, mivel minden fontos dolgot itt lehet elintézni.

Szia, elég csúnya a lap, meg nem is olyan sokat írtál benne, próbálkozz elsőnek Adminsegédnek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.