Adminisztrátori Jelentkezés - Sheedxr

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sheedxr

augen lügen nicht
2025. 07. 28.
35
11
22
Atlanta ✨
LS karakter
Bethany Wheeler
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Információk rólad, mint jelentkezőről?
Jelenleg 21 éves vagyok, a RolePlay közösségben legtöbben Sheedxr néven ismernek. Szabadidőmben elsősorban Grafikákkal (Canva, Photoshop) vagy a GTA V moddinggal foglalkozom – ez magában foglalja a modellezést és különféle egyéb modok készítését. Informatikai végzettséggel rendelkezem, Programozó, Alkalmazás- és Rendszerüzemeltető Technikus (rendszergazda) szakirányon végeztem. A jövőben azonban jogi pályán szeretném folytatni a továbbtanulást, felsőfokú, azaz egyetemi szinten, ellenben ha az nem jön össze a Biznisz és Menedzsment szakirány lenne a B opcióm. Produktív, egyaránt Proaktív személynek tartom magam, melyhez társul a kreativításom és a kommunikációm. Természetesen rendelkezem negatív tényezőkkel is, melybe beletartozik néhai makacsságom.

UCP előéleted?

Mennyi időt tudnál fordítani a szerverre, azon belül is az Adminisztrátori feladatkörre?

Függően attól, hogy épp mennyi szabadidőm van, úgy érzem 4-5 órát simán tudnék fordítani az Adminisztrátori feladataimra mind IC, mind OOC jelleggel.

Mutasd be magad a RolePlay világában! Mióta játszol a szerveren?

A RolePlay világának talán 10 éve vagyok részese, melybe beleszámít a GTAV Text RolePlay és egyaránt az MTA is. MTAn több projektben is részt vettem, egyaránt frakciók vezetésében is, melybe beletartozik az Illegál és a Legál oldal is, bár leginkább az Amerikai LAW szervezetekben vagyok jártas. GTAV Texten szintúgy több projektben vettem részt, leginkább LSPD és LSSD frakciók vezetésében, mindezt Heavy Roleplay szintjén. Jelenleg az Angol GTA World Heavy Text szerverén tevékenykedem aktívan. Ezek mellett mappolásokat, kisebb modellezéseket és grafikai munkákat is készítettem. A DawnMTA szerverére 2025.02.12-én regisztráltam.

Adminisztrátori múltad? - Milyen néven szerepeltél?

MTA világában például az Octans Project szerverén voltam Adminsegéd, a SeeMTA Las Venturas szerverén Adminisztrátor, GTAV Text világában pedig OctansV Adminisztrátor, később Lead Admin. Carlként vagy Sheedxrként ismertek ezen szervereken.

Fejtsd ki az 'Adminisztrátor' fogalmát, feladatkörét!

Az adminisztrátori feladatkör sokrétű, és a konkrét jogosultságok szerverenként eltérhetnek. Általánosságban azonban az adminisztrátorok fő feladata a játékosok felügyelete, professzionális támogatása, útbaigazítása, valamint a szabályok betartatása. Ez magában foglalja a hibák (bugok), szabályszegések, félreértések, illetve komolyabb konfliktushelyzetek szakszerű kezelését és szükség esetén megfelelő szankciók kiosztását. Mindezen jogkörhöz elvárt a megfelelő kommunikáció, türelem és határozottság is természetesen.

Mutass be egy fontos helyet a szerveren!
Az általam választott hely a Városháza, melyet egy zöld 'Városháza' ikon jelöl, ahol a játékos NPC-k segítségével tud személyazonosságot igazoló okiratot és engedélyeket kiváltani, egyaránt házat bejelenteni.​

• Kedvelés
Reactions: @ghost
Volt szerencsém vele egy környezetben tevékenykedni, szerintem itt is megállná a helyét...

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.