ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d.
Dávid, 19, 964
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Hétvégente nembiztos h minden nap tudnék elérhető lenni, ami fix az a vasárnapi napon. Hétközbe esténként 3-4 órákat is!
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Tudok csapatban dolgozni, van már tapasztalatom az admin szerepbe, egy pár hónappal ezelőtt admin 2-3ba léptem ki az admin csapatból.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
DawnMta-n szerintem egy éve játszok, és már egy 6 éve szerintem nyomom az Rp-t, SEE-mta volt a szívemhez a legközelebb.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen, itt dawnMta-n, Pogacsa néven ismerve.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Dávid vagyok, 19 éves, autószerelő. Mellette kupeckodom, mert szeretem a pörgést és a jó bizniszeket.
Motorokat adok és veszek, ez az egyik fő irány nálam. Mindig figyelem, mi az ami gyorsan továbbmegy és hoz is valamit.
Fával is foglalkozom, főleg akáccal, környéken úgy szólítanak, h az akácfakirály
Nem szeretek feleslegesen bonyolítani semmit, inkább intézem a dolgaimat. Azt csinálom ami épp a legjobban megéri vagy a legtöbb értelme van. Ha valami jó lehetőség jön szembe, nem gondolkodom sokat. Ha valami elromlik vagy megakad, akkor megoldom.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata, a játékosok segítése ha bármi baj van, szabálymegsértőknek a szankcionálása, vagy új játékosok segítése, igazítása.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza, hiszen a játékos első útja mindig odavisz, iratok, illetve engedélyeket onnan szerzed, váltások, adók. Mindenkinek egy örökhely marad a rablások utáni Jailek után.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)