Adminisztrátori jelentkezés---Karpov Hanzarov

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pogacsa

Újonc
2025. 11. 15.
2
0
LS karakter
Karpov Hanzarov
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d.
Dávid, 19, 964

UCP előélet

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Hétvégente nembiztos h minden nap tudnék elérhető lenni, ami fix az a vasárnapi napon. Hétközbe esténként 3-4 órákat is!

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Tudok csapatban dolgozni, van már tapasztalatom az admin szerepbe, egy pár hónappal ezelőtt admin 2-3ba léptem ki az admin csapatból.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
DawnMta-n szerintem egy éve játszok, és már egy 6 éve szerintem nyomom az Rp-t, SEE-mta volt a szívemhez a legközelebb.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen, itt dawnMta-n, Pogacsa néven ismerve.

Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Dávid vagyok, 19 éves, autószerelő. Mellette kupeckodom, mert szeretem a pörgést és a jó bizniszeket.
Motorokat adok és veszek, ez az egyik fő irány nálam. Mindig figyelem, mi az ami gyorsan továbbmegy és hoz is valamit.
Fával is foglalkozom, főleg akáccal, környéken úgy szólítanak, h az akácfakirály :P, mert az akácba, abban mindig van potenciál.
Nem szeretek feleslegesen bonyolítani semmit, inkább intézem a dolgaimat. Azt csinálom ami épp a legjobban megéri vagy a legtöbb értelme van. Ha valami jó lehetőség jön szembe, nem gondolkodom sokat. Ha valami elromlik vagy megakad, akkor megoldom.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata, a játékosok segítése ha bármi baj van, szabálymegsértőknek a szankcionálása, vagy új játékosok segítése, igazítása.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza, hiszen a játékos első útja mindig odavisz, iratok, illetve engedélyeket onnan szerzed, váltások, adók. Mindenkinek egy örökhely marad a rablások utáni Jailek után. ❤️

Utoljára szerkesztve:
Pogacsa regen is szuper admin volt, szerintem sokat hozza tenne az admin teamhez! Tamogatom.❤️

• Imádom
Reactions: Pogacsa
Nem igazán voltál mindig helyén való, nincs túl sok jó tapasztalat, HA jól emlékszem rád. Nem tudom támogatni.

• Kedvelés
Reactions: peti és rey
Remek admin lenne, regebben is sok pozitiv dolgot hallottam rola😀. Szerintem azóta csak fejlődni tudott,szoval jo lenne.Én támogatom!

• Imádom
Reactions: Pogacsa
Nem igazán voltál mindig helyén való, nincs túl sok jó tapasztalat, HA jól emlékszem rád. Nem tudom támogatni.
Ezaz HA jol emlekszel. Illetve ha tobbszor is nem voltam helyen valo, akkor tobb mint valoszinu, hogy eltanacsoltak volna nem pedig en hagytam volna el a csapatot—-amire volt is indokom! 😁

Csao, keress fel privátban, megbeszéljük a továbbiakat.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.