ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Név
Krisztián
Életkor
22
Account ID
Jelenleg nem rendelkezem vele, mert még nem játszok a szerveren. (lentebb kitérek erre is!)
UCP előélet
-
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Jóformán csak Adminisztátor -dutyba tölteném az időt, ha találok egy számomra jó frakciót és csapatott nagyon szívesen csatlakoznék hozzájuk és RP-znék velük.
De a lehető legtöbbet Adminként szeretném a szerveren tölteni segíteni a játékosok mindennapjait, és problémáit.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Szeretek csapatban dolgozni, játszani eléggé csapatjátékosnak gondolom magam munkámból is adódóan.
Konfliktusokat nem szeretem ha tehetem inkább kerülöm nincs kedvem se idegzetem egy játék végett veszekedni bárkivel, mindent meg lehet oldani és beszélni, csak kommunikáció kérdése az egész!
Szintem jó a probléma megoldó képességem is.
Szívesen segítek más játékosoknak ha probléma lépne fel náluk vagy nem értenek valamit .
Persze nehéz így megbízni az emberbe mivel még soha nem játszottam ez által nincs senkinek semmi féle tapasztalata rólam, de a célom építeni a közösséget nem pedig rombolni!
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
- Mióta Roleplayezel: 2018-ben kezdtem az RP-t és 2022-2023 környékén hagytam abba
- Mióta játszok a szerveren: 2025 ... ? ( Jelenleg nem vagyok a Dawn MTA tagja)
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen voltam .
-FineMTA Jerrod néven voltam ismert ott is (Mára már bezárt)
Voltam azóta kisebb szervereken admin ( mivel néha néha évente vissza húzott a szívem az MTA-hoz )
Saját magad bemutatása
Üdvözlök mindenkit , minden DAWN-MTA játékost, és aki ezt olvassa is
Krisztiánnak hívnak, 22 éves vagyok jelenleg.
Villanyszereléssel foglalkozom és napelem telepítéssel, elég sokat dolgozok ez által fárasztóak legtöbbször a napjaim, olyankor szeretek leülni a gép elé játszani bizonyos játékokkal, ez által ki kapcsolni az agyam és egy kicsit baromkodni bohóckodni a haverokkal persze ha az időm engedni .
Bulizni már nem nagyon szeretek ki nőtem belőle , persze néha attól függetlenül el járok de ez már nem kapcsol ki engem annyira, ha tehetem inkább eljárok horgászni haverokkal iszogatni egy kicsit és mellette egy jót beszélgetni
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Hogy megtanítsa az új játékosoknak a RP élvezetét életkor és nem-től függetlenül , ez mellett hogy segítse az új játékosokat ki igazodni a szerveren, az RP és a szerver szabályzat betartatása a Régi/Új játékosokkal is kivétel nélkül , lehet az haver ismerős, tesó a szabályzat az rá is vonatkozik
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Mivel nem játszok a szerveren így sajnos ez egy kicsit nehéz, de így az én tippjeim
- Városháza
-OMSZ
-Benzinkutak