ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
1. Neved / Életkorod / Account ID-d
Máté / 16 / 9415
2. UCP előélet
3. Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Napi 3-4 órát tudnék dutyba tölteni. Szükség esetén lehet több óráról is szó.Hétvégente csak az egyik nap tudok sokat lenni ugyanis egyiknap mindig meccsem van.
4. Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Barátságos tipusú ember vagyok, könnyen illeszkedek be.Csapatban eléggé jól dolgozok.
5. Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Idén Augusztus óta aktívan játszok a szerveren.3-4 éve rp-zek jó pár szerveren.
6. Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Még nem voltam.
7. Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Máté vagyok 16 éves Magyarországon élek.Technikumba járok 10. évfolyamba, elektro technikusnak tanulok. Délutánonként játszani szoktam egy pár órát, majd el szoktam menni edzeni. Szeretek új embereket megismerni vagy együtt dolgozni másokkal. Könnyen illeszkedem be bármilyen társaságba. Segítőkész vagyok és szeretek is segíteni embereken. Hobbi szinten el szoktam járni horgászni. Hétvégéim egyik napjába meccsre járok a másikon általába játszok, tanulok vagy családdal vagyok.
8. Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az ADMIN feladata ,hogy segítse a jatékosokat, válaszoljon a kérdéseikre vagy segítsen a gondjukba. Szabályszegőknek kiosztani a szankciót vagy éppen ha a helyzet olyan figyelmeztetni. Lényegében segíteni a szerver működését.
9. Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
BMS szerelőtelepet mondanám, mivel elég sok player megfordul arra és ez által lehet ott rpzni.
Köszönöm, hogy olvassátok a jelentkezésem!
Máté / 16 / 9415
2. UCP előélet
3. Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Napi 3-4 órát tudnék dutyba tölteni. Szükség esetén lehet több óráról is szó.Hétvégente csak az egyik nap tudok sokat lenni ugyanis egyiknap mindig meccsem van.
4. Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Barátságos tipusú ember vagyok, könnyen illeszkedek be.Csapatban eléggé jól dolgozok.
5. Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Idén Augusztus óta aktívan játszok a szerveren.3-4 éve rp-zek jó pár szerveren.
6. Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Még nem voltam.
7. Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
Máté vagyok 16 éves Magyarországon élek.Technikumba járok 10. évfolyamba, elektro technikusnak tanulok. Délutánonként játszani szoktam egy pár órát, majd el szoktam menni edzeni. Szeretek új embereket megismerni vagy együtt dolgozni másokkal. Könnyen illeszkedem be bármilyen társaságba. Segítőkész vagyok és szeretek is segíteni embereken. Hobbi szinten el szoktam járni horgászni. Hétvégéim egyik napjába meccsre járok a másikon általába játszok, tanulok vagy családdal vagyok.
8. Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az ADMIN feladata ,hogy segítse a jatékosokat, válaszoljon a kérdéseikre vagy segítsen a gondjukba. Szabályszegőknek kiosztani a szankciót vagy éppen ha a helyzet olyan figyelmeztetni. Lényegében segíteni a szerver működését.
9. Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
BMS szerelőtelepet mondanám, mivel elég sok player megfordul arra és ez által lehet ott rpzni.
Köszönöm, hogy olvassátok a jelentkezésem!
.png)
.png)