- 2025. 12. 22.
- 25
- 26
- LS karakter
- Jake Morrison
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Kristóf / 17 / 9930.
2. UPC Előélet:A szerveren az adminisztrátori feladatokra körülbelül olyan 3-4-5 órát tudok fordítani, de ez természetesen változhat.
4. Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatban?:Azért gondolom, hogy megfelelő tagja lennék a csapatnak, mert van tapasztalatom, voltam adminisztrátor SA:MP RP szervereken. A SA:MP hasonló az MTA-hoz csak annyi, hogy az MTA jobban ki van dolgozva. Van időm az adminisztrátori feladatkör ellátása. Segítőkész vagyok stb...
5. Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta RolePlay-zel?:A(z) RolePlay pályafutásomat körülbelül 1-1,5 éve kezdtem meg, a DawnMTA-n pedig 7-8 napja vagyok aktív.
6. Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?:Igen voltan, legtöbbször SA:MP szervereken (pl. NorthRPG), ahol adminsegéd-admin 1-ig jutottam, mert eléggé kihalt a szerver. Engem legtöbbször Kristóf néven ismernek meg a szervereken.
7. Saját magad bemutatása (8-10 összefüggő mondatban):Kristóf vagyok 17 éves szeretek RP-zni, focizni, sportolni, telefonozni, tanulni, és játszani egyaránt. 2008-ban születtem Székesfehérvár városában, Jelenleg középiskolás vagyok, 9-10. osztályba járok. 11 évesen át estem egy műtéten ami segítette a mozgás korlátozottságomat javítani és még ezzel élem mindennapjaim. Akinek nagyon sokat köszönhetek az életem során az az anyukám és a mamám meg még a Budapesti Semmelweis Egyetem ők hárman segítették az életem és a lábam javulását. Nagyon könnyedén barátkozok akár idegenekkel is. Ugye 9-10. osztályos vagyok Budapesten járok suliba. Szeretek RP-zni és lassan 1-1,5 éve, hogy elkezdtem sampon RP-zni. Ez a 17.-dik életév egy nagyon nagy mérföldkő az életemben ugyan is már csak 1 év és 18 éves leszek, (néha még az óvodába vágyók vissza amikor fárasztó a suli). Szeretek XBOX-zni is és még sok mást.
8. Véleményed szerint mi az ADMINISZTRÁTOR feladata?:Lényegében az adminisztrátor feladata a szabályrendszer betartása és betartatása a játékosbázissal. Reportok intézése. A szabályrendszer megszegők szankciónálása a megfelelő RP körülmények biztosítása érdekében a játékosbázis részére.
9. Mutass be a szerveren egy szerinted fontos helyet!:Szerintem az egyik legfontosabb helyszín a szerveren a VH - Városháza. És, hogy miért is? Azért, mert az új játékoson itt kitudják váltani a megfelelő személyt igazoló okmányit (pl. Személyi Igazolvány), evvel elkerülve a rendvédelemmel a konfliktust. És én úgy gondolom, hogy ez a hely bemutatása és nem bemutatása nélkül nem működne jól az új akár régi játékosok számára a szerver.
.png)
.png)