Adminisztrátor Jelentkezés, Jocó 2025.12.27

• Thread starter Thread starter Maci18
  • Start date Start date
  • Válaszok 2
  • Látta 226
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Maci18

Újonc
SzerverAdmin
LS
2025. 07. 11.
14
11
LV Karakter
Bowman Alexander
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

1. Neved / Életkorod / Account ID-d.
- Jocó/ 18/ 1381
2. UCP előélet
3. Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Naponta akár 4-5 órát is csúcs időben persze amikor legjobban szükség van egy adminra, de ez hétvégen természetesen több idöt szánnék rá.
4. Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Mivel jó a kommunikációs kézségem, higgadt tudok lenni, barátságos tipusú vagyok és a legelső szempont hogy akármilyen ügyet a legjobb végkimenetellel tudjam megoldani.
5. Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
2024.08.29-én regisztráltam a szerverre és azóta aktiv részese vagyok. Körülbelül 6 éve vagyok az rp világába
6. Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
MTA szerveren még nem viszont fivem szervereken sok helyen több ismertebb szerveren is.
7. Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
jocónak hivnak 18 éves vagyok szeretek a virtuális világba tevékenykedni. Szabadidömbe a szerveren vagyok mivel talátam egy olyan közösséget akikkel jól érzem magam, amikor pedig nincs szabadidöm akkor pedig dolgozom. Szeretek ezen kivül barátokkal időt tölteni és motorozni is. Most csinálom a jogositványt is de ez az ünnepek miatt abba maradt. Magamról még pár szót mesélek, egy higgadt nyugodt ember vagyok aki tiszteletet megadva és normális hangnemben tud kezelni akármilyen szituációt is legyen az bármilyen stresszes helyzet. Romániába élek azon belül erdélyben itt születtem de viszont tervezek külföldre menni dolgozni a jobb fizetés miatt. Nagyon jól tudok csapatban dolgozni és jó beszédkézségem van barátkozó tipusú vagyok. Virtuális valoságba nem szeretem használni a rendes nevem de viszont az évek alatt rám ragadt az rp világából a maci név inkább szeretem ha igy szólitanak engem a virtuális valoságba. Hamar tanulom meg az újdonságokat és könnyen alkalmazkodó vagyok az új dolgokhoz vagy pedig a környezethez.
8. Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Véleményem szerint az Admin feladata az hogy a legjobb végkimenetellel oldja meg az adott szituációt és korrekten járjon el mindkét fél ellen. Megfelelően tudja használni az érem két oldala fogalmat. Higgadtan és nyugodtan kell eljárjon egy ügy alatt. Segitse a játékosokat hogy gördülékenymentes játékélményük legyen.
9. Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.

Véleményem szerint sok fontos hely van a szerveren első sorban a Városháza ahol úgye az új játékos el tudja kezdeni a városba az életét, itt tudja kiváltani az iratait, a másdodik hely az nem más pedig mint az autóker ahol az első autóját tudja megvenni mindenki és ezzel már könyebb dolga lesz a város különbözö pontjaira eljutni

UI: Köszönöm hogy idöt szántatok arra hogy el olvassátok a lapomat és kellemes ünnepeket kivánok és boldog újévet kivánok a Dawn Admin csapatának.

Szia, keress fel privátban itt fórumon egy meghallgatási időpont miatt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.