Admin Tagfelvétel jelentkezés - Leonidas

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Sofia Cortez

Újonc
2024. 09. 02.
6
1
LS karakter
Sofia Cortez
dawn.png
<br>

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d:
Laci a becses nevem, életkorom 15 év. Account ID: 7538

UCP előélet:

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Adminisztrátorként az időmet a szerver rendjének fenntartására, a játékosok élményének javítására és az esetleges problémák gyors megoldására fordítanám. Emellett figyelnék arra, hogy a szabályok betartása mellett mindenki jól érezze magát, és támogatnám a közösség fejlődését!

Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, hogy megfelelő vagyok a csapatba, mert felelősségteljesen és türelmesen kezelem a helyzeteket. Jól tudok csapatban dolgozni, nyugodt maradok konfliktusok esetén, és mindig a szerver érdekeit helyezem előtérbe. Tapasztalatom van a szabályok betartatásában, valamint törekszem arra, hogy a közösség minden tagja számára pozitív játékélményt biztosítsak.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Voltak hosszabb kihagyásaim, de összességében már 1 éve folyamatosan, és összesen 3 éve roleplayezek.

Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen, voltam admin, a szerver nevét nem szeretném megosztani, de körülbelül 3-4 szerveren töltöttem be ezt a szerepet, Heppy néven ismertként.

Saját magad bemutatása.
A nevem Laci, 15 éves vagyok. Szabadidőmben szívesen sportolok, főleg kosárlabdázom és focizom a barátaimmal, mert szeretem a csapatmunkát és a mozgást. A sport mellett nagyon érdekelnek a gépek és a technikai dolgok, gyakran szeretek utánajárni, hogyan működnek különböző eszközök. Szeretek új dolgokat tanulni és kipróbálni magam több területen is. Nyugodt természetű vagyok, könnyen kijövök az emberekkel, és igyekszem mindenkivel jó kapcsolatot kialakítani. Fontos számomra, hogy amit elkezdek, azt végigvigyem, legyen szó sportról, tanulásról vagy bármilyen feladatról. Barátaim szerint kitartó és megbízható ember vagyok, aki mindig számítható. Szabadidőmben a sport és a technikai érdeklődés mellett szeretek játékokkal is kikapcsolódni. Hosszú távon szeretném fejleszteni magam mind a sportban, mind a technikai területeken, mert úgy gondolom, ezek a dolgok jól kiegészítik egymást.

Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Véleményem szerint az admin feladata a szerver rendjének és szabályainak betartatása, a játékosok segítése és a közösség pozitív élményének biztosítása. Fontos, hogy objektíven és pártatlanul döntsön minden helyzetben, valamint gyorsan és hatékonyan kezelje a problémákat. Emellett figyelnie kell arra, hogy a játék folyamata zökkenőmentes legyen, és szükség esetén útmutatást adjak a játékosoknak.

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza
A városháza a város hivatalos központja, ahol az emberek minden fontos ügyüket elintézhetik. Itt készülnek az okmányok, engedélyek, és sok más hivatalos irat. Központi elhelyezkedése miatt a város egyik legforgalmasabb pontja, ahol gyakran összefutnak az emberek.
Kórház
A kórház az egészségügyi ellátás központja, ahol a sérült vagy beteg emberek ellátást kapnak. Az orvosok és ápolók éjjel-nappal dolgoznak, hogy mindenki biztonságban és jó egészségben legyen. Sürgősségi esetekben ide szállítják a sérülteket.
Rendőrség
A rendőrség feladata a közbiztonság fenntartása és a törvények betartatása. A rendőrök járőröznek, intézkednek a szabályszegők ellen, és szükség esetén védelmet nyújtanak az embereknek. Fontos szerepet töltenek be a rend és biztonság megőrzésében.
Pláza
A pláza a vásárlás és szórakozás központja, ahol az emberek különféle üzletekben vásárolhatnak, éttermekben étkezhetnek, vagy egyszerűen csak találkozhatnak ismerőseikkel. Ez a hely a kikapcsolódásról és a közösségi életről szól.
Bank
A bankban az emberek pénzügyeiket intézhetik biztonságosan. Itt vehetnek fel vagy helyezhetnek el pénzt, és különféle pénzügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A bank a város gazdasági életének egyik alappillére.

Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.
(Szóbelire készülj fel rendesen.)

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.