Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zoltán vagyok 23 éves
Account ID-d?
>7364
Hány játszott perccel rendelkezel?
>20.984
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
bocsi ucp rosszul írta Shade admin a szankciót ezért több is van de ha jól tudom 3 van bocsi ez nem az én hibàm
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Zoltán vagyok 23 éves Nyírmadán élek egy kicsike kis faluban Szabolcs-Szatmár-bereg vármegyében nagyon régóta játszom roleplay-t 19 éves koromban kezdtem GTA Sa-mp szerveren mindig próbáltam szábalyok betartásával játszani ami úgy gondolom sikerült hobbim a Pc-build épités foci film nézés
Mi egy adminsegéd feladata?
>Aktív vagy kezdő játékosok occ segítségnyújtása kérdéseik megválaszolása illetve a szabályok ismertetésére nyomást gyakorolni aki esetleg kevésbé ismerné
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Példa mutatóan próbál viselkedni mint idősebb mint kezdő játékosok számára a szabályzat ismerete ismertetése tudás át adása kezdő illetve már nem kezdő játékosok számára
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>A rengeteg tapasztalat amit elsajátíthattam mint civil mint frakció alleaderként elég pozitív irányba hárulnak felém amivel úgy érzem másnak is tudnék szolgálni és segíteni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Jól türöm a negatív kritikát mindig próbálok 110%on teljesíteni és nem vesztem el a fejem nyomás alatt sem higgadtan és általában helyes megoldásra következtetésre jutok
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 óra de ez persze hétvégén változhat
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban a plázát ahol szinte mindent amit csak szeretnének és segitenék őket a játék elkezdéséhez megtalálnak
Városházát: személyes irataikat, tudják intézni
Áruszállító Depó
Azért mert ugye mindenki pénzből tud létesülni és a munka segítene nekik a roleplay beilleszkedésben
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:
- nem vesztem el a fejem nyomás alatt
Általában az esetek 90%-ban helyes döntéseket hozok
Nem zavar ha valaki próbál nyomás alá helyezni
Negatív:
-csöndes vagyok
Néha mint egy gyerek úgy viselkedem de nem túlzás képpen
Idegesít ha kapok egy feladatot és az mondjuk nincs időre kész vagy amit elvállaltam nem sikerült megcsinálni
.png)