Admin segéd jelentkezés (Zotya)

• Thread starter Thread starter Zotya
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 96
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Zotya

Újonc
2025. 03. 29.
20
8
LS karakter
Denis Vorkov
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Zoltán vagyok 23 éves
Account ID-d?
>7364
Hány játszott perccel rendelkezel?
>20.984
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
>
bocsi ucp rosszul írta Shade admin a szankciót ezért több is van de ha jól tudom 3 van bocsi ez nem az én hibàm
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok Zoltán vagyok 23 éves Nyírmadán élek egy kicsike kis faluban Szabolcs-Szatmár-bereg vármegyében nagyon régóta játszom roleplay-t 19 éves koromban kezdtem GTA Sa-mp szerveren mindig próbáltam szábalyok betartásával játszani ami úgy gondolom sikerült hobbim a Pc-build épités foci film nézés
Mi egy adminsegéd feladata?
>Aktív vagy kezdő játékosok occ segítségnyújtása kérdéseik megválaszolása illetve a szabályok ismertetésére nyomást gyakorolni aki esetleg kevésbé ismerné
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Példa mutatóan próbál viselkedni mint idősebb mint kezdő játékosok számára a szabályzat ismerete ismertetése tudás át adása kezdő illetve már nem kezdő játékosok számára
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>A rengeteg tapasztalat amit elsajátíthattam mint civil mint frakció alleaderként elég pozitív irányba hárulnak felém amivel úgy érzem másnak is tudnék szolgálni és segíteni
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Jól türöm a negatív kritikát mindig próbálok 110%on teljesíteni és nem vesztem el a fejem nyomás alatt sem higgadtan és általában helyes megoldásra következtetésre jutok
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>3-4 óra de ez persze hétvégén változhat
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Első sorban a plázát ahol szinte mindent amit csak szeretnének és segitenék őket a játék elkezdéséhez megtalálnak

Városházát: személyes irataikat, tudják intézni

Áruszállító Depó
Azért mert ugye mindenki pénzből tud létesülni és a munka segítene nekik a roleplay beilleszkedésben
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:
- nem vesztem el a fejem nyomás alatt
Általában az esetek 90%-ban helyes döntéseket hozok
Nem zavar ha valaki próbál nyomás alá helyezni

Negatív:

-csöndes vagyok
Néha mint egy gyerek úgy viselkedem de nem túlzás képpen
Idegesít ha kapok egy feladatot és az mondjuk nincs időre kész vagy amit elvállaltam nem sikerült megcsinálni

Elutasítva! Érj el magasabb szintet kapott szankciók nélkül, valamint helyesírási hibák nélkül írd meg.

• Kedvelés
Reactions: Zotya
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.