Admin PK

• Thread starter Thread starter leo26
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 200
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

leo26

Újonc
2026. 03. 30.
3
0
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Aleksey Morozov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
akcio közben animba lötek és utolso 1 percben oda jöttek a tekkesek és kérték az m4a1 golyot de a fegyver ott volt a kezemben amikor aninba lötek és (amugy azután szokás elvenni a cucokat amiután be vissznek) és irtam ooc hogy nem tudom oda adni és aztán oda adtam a glock golyom aztán ujra éledtem és admin fel gettelt egy épület tettejébe és kérdezte hogy huztam az rpt és nem tudtam rendese ki olvasni amit irt valamiért és azt irtam hogy nem tudom mert szégyeltem vissza kérdezni és meg kérdezte még egyszer és mondtam hogy nem de oda kellet adjam a cucokat a zsaruknak és az admin tett egy figyelmeztetést a fegyomra
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

szeretném vissza kapni a golyoimat és le szeretném vettetni a figyut a fegyveröl

Attachments

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom az admin válaszát.

• Kedvelés
Reactions: leo26 és Cole
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Aleksey Morozov
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Star
Panasz oka, leírása, kifejtése:
akcio közben animba lötek és utolso 1 percben oda jöttek a tekkesek és kérték az m4a1 golyot de a fegyver ott volt a kezemben amikor aninba lötek és (amugy azután szokás elvenni a cucokat amiután be vissznek) és irtam ooc hogy nem tudom oda adni és aztán oda adtam a glock golyom aztán ujra éledtem és admin fel gettelt egy épület tettejébe és kérdezte hogy huztam az rpt és nem tudtam rendese ki olvasni amit irt valamiért és azt irtam hogy nem tudom mert szégyeltem vissza kérdezni és meg kérdezte még egyszer és mondtam hogy nem de oda kellet adjam a cucokat a zsaruknak és az admin tett egy figyelmeztetést a fegyomra
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

szeretném vissza kapni a golyoimat és le szeretném vettetni a figyut a fegyveröl
Szépséges napokat!
Nem is értem ezt a panaszkönyvet, mikor teljesen kiállapodtunk az ügyön, na mindegy. - Kaptam egy reportot mi szerint te RP-t húztál, ez miatt nem adtad oda a tekeseknek a cuccokat. Majd kaptál rá egy figyut, lőszereket el vették, semmilyen jailt nem kaptál, se senki. - Egyszerűen a cuccokat vette el a tekes, amit teljesen jogosan vett el. - Nem volt szanitéc, így gyorsan el vett tőled cuccokat, ez rendben van szerintem.

[2026-03-30 19:25:40] [Output] : Admin 2 Star: (( Figyuval rendben vagyunk? )) ez tkérdeztem tőled, mikorra azt válaszotad, hogy: [2026-03-30 19:25:50] [Output] : Aleksey Morozov: (( igen )).

Rá adásul te milyen kérdést szégyeltél? - Egyetlen egy " nem tudom " van a logodban, ahogy nézem. - Egy kérdést sem tettél fel nekem, és teljesen jól meg állapodtunk, hogy cuccok el lesznek véve, majd te ahogy fentebb is válaszoltál le igenezted.

Star

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Először is, sok időt vártam ezen PK lezárásával, hátha sikerül rendezni egymás között. Sajnos ez nem történt meg, így kifejtem az én véleményem.

Az egész eset ami veled történt abszolút érthetetlen, animban voltàl éppen ellátást végeztek rajtad, mert ugyebár látszik a logodban, hogy sikeresen fel is szedtek.

Nyilván egy olyan tárgyat nem tudsz átadni ami éppen a kezedben van, ezt a logot teljes egészében bizonyítja is. Továbbá, amíg az előállítás meg nem történik, a rendvédelem miért kezdi el kipakolni az éppen haldokló ember cuccait, nyilván értem, hogy a való életben az lenne az első, de ez itt sosem volt divat.

Előállítás nem történt a rendvédelem részéről, a logodban teljesen látható, hogy folyamatosan próbáltad átadni a tárgyat.

Az admin ügy alatt is jelezted, hogy nem tudtad átadni a tárgyat (igaz, hogy nem túl helyesen leírva, de az volt a lényeg)

Összeségében, az admin teljesen figyelmen kívül hagyta a te helyzeted és csak a másik oldalt vizsgálta meg.

A panaszod jogos, az admint szóbeli megrovásban részesítem.

Erre a panaszra hivatkozva, keress fel majd a figyelmeztetés eltávolítása végett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.