Admin jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kelemen

Újonc
2025. 03. 30.
36
6
LS karakter
Victor Raze
dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

Neved / Életkorod / Account ID-d
Kelemen Dániel / 16éves / 6148

UCP előélet
📎csatolom a képet:
UI: Tisztában vagyok hogy sok az admin jailem, de abból ami súlyosabb [a három non-rp] az egyik azért volt, mert egy Civilt megakartam "menteni" a pd elől, a másik kettő pedig mert kezdő voltam és nem tudtam hogy nem szabad se motorral, se helikopterrel a plázába menni.
A Bannomról: Vihar volt és elment az áramunk.

Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Sok Időt töltök a szerveren főleg, amióta már több mint egy hónapja tartozkodok egy rendvédelmi frakcióban. ha sikerülne az admin jelentkezésem akkor reggeltől-estig tudnám képviselni a szervert azzal hogy a lehető legaktívabb próbálnék lenni mint adminsztrátor, hogy tudjam segíteni a játékosoknak a zökkenőmentes játékélményt.

Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba?
Úgy gondolom, hogy felelősségteljes és megbízható ember vagyok.
Szeretek csapatban dolgozni, segíteni másoknak és nyugodtan kezelni a helyzeteket.
Nem az motivál, hogy rangom legyen, hanem az, hogy hasznos tagja legyek a közösségnek.
Mindig próbálok igazságos lenni, és nem hozok elhamarkodott döntéseket.

Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
Immár 1 éve éve játszom a DawnMTA-n, de RP-Z-Ni már több mint kb 4 éve RP-zek.
Sokféle RP helyzetet megéltem már, és mindig próbálok fejlődni, hogy egyre jobban menjen.

Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Igen, voltam admin több szerveren is, például: National Life On, Green Life On, Fly-MTA és néhány kisebb szerveren.
Mindenhol Dani,Drogos néven voltam ismert. néven tevékenykedtem.

Saját magad bemutatása (8-10 összefüggő mondatban)
Dániel a becses nevem, 16 éves leszek Decemberben. 1 éve már újra elkezdtem boxolni, és edzeni egyaránt Mivel szeretnék fejlődni mind erőlétben, mind mentálisan és erre a sima edzés, és a box számomra tökéletes. nyugodt embernek tartom magam, jó a megoldó képességem és tudok ÉS szeretek is csapatban dolgozni. illetve könnyen beilleszkedek egy közösségbe és nyugodt embernek tartom magam. szüleim sajnálatos módon elváltak.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Én úgy gondolom hogy egy admin feladata széleskörű Mint például a legalapabb hogy betartsa a játékosokkal a szabályzatot, igazságot tegyen admin ügyeknél és a legfontosabb hogy az összes játékosnak zökkenő mentes játékélményt biztosítson,

Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet
Szerintem az egyik legfontosabb hely a Városháza.
azért gondolom hogy a legfontosabb hely a városháza, Mivel ott tudod megujjítani az okmányaidat, ingatlant bejelenteni stb.

UI: Remélem elnyerte a tetszéseteket a Lapom.

Attachments

• DFl9uDT - Imgur.png
    DFl9uDT - Imgur.png
    35.1 KB · Látta: 153
Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.